Uostamiesčio gatvės, kuriose kasdien baudžiami vairuotojai

Šiemet dėl tam neleistinose vietose paliktų automobilių baudų jau sulaukė tūkstančiai vairuotojų. Vis dėlto kai kurių nedrausmingų vairuotojų nesutramdo net ir baudos. Mieste yra kelios gatvės, kuriose nuolat neleistinai statomi automobiliai.

Šiemet dėl tam neleistinose vietose paliktų automobilių baudų jau sulaukė tūkstančiai vairuotojų. Vis dėlto kai kurių nedrausmingų vairuotojų nesutramdo net ir baudos. Mieste yra kelios gatvės, kuriose nuolat neleistinai statomi automobiliai.

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai baudžia dešimtis netinkamose vietose savo automobilius paliekančių vairuotojų.

Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjo Viliaus Valio teigimu, mieste esama tokių vietų, kur gyventojai automobilius palieka nuolat ir nepaiso nei tai ribojančių kelio ženklų, nei skiriamų nuobaudų.

Neretai apie taisyklių nesilaikančius vairuotojus minėto poskyrio darbuotojams praneša ir patys gyventojai.

"Regis, baudžiame, baudžiame, tačiau automobilius vis tiek palieka", – pastebėjo V.Valys.

Pašnekovo teigimu, dažniausiai nedrausmingi vairuotojai automobilius palieka gatvelėje tarp Priestočio ir Liepų g., nors ten stovėti draudžiama.

Dažniausiai automobilių virtinės čia nusidriekia po darbo valandų. Neleistinoje vietoje stovinčios transporto priemonės pastebimai apsunkina ir eismą.

"Ten yra labai siaura gatvė, kiti turi laukti kaip pravažiuojančio traukinio", – pastebėjo poskyrio vedėjas.

Panaši situacija pastebima Pievų take, nors čia neseniai pastatyti stovėti draudžiantys ženklai. Automobilių eilės nusidriekia ir Vežėjų g., Statybininkų pr.

Neretai nedrausmingi vairuotojai automobilių stovėjimo aikštele paverčia ir prie Poilsio parko, kuriame įsikūręs laipynių parkas, esantį pėsčiųjų taką.

Jau kurį laiką bandoma pažaboti ir netinkamai automobilius statančiuosius prie Vingio g. 14 namo.

Šiais metais už tokius pažeidimus Viešosios tvarkos skyrius jau surašė per 5 tūkst. administracinių teisės pažeidimų protokolų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

4Fun

4Fun portretas
Galėtų automobilių stovėjimo aikšteles apmokestinti PVM mokėsčių, tikrai daugiau naudos valstybės biudžetas turėtu, negu keisdamas maisto produktų PVM.

ert

ert portretas
Dažnas numeta savo automobilį kur papuola ir įjungia visagalį avarinį. Taip elgiasi ne tik studentai, bet ir patys pareigūnai.

jerominas

jerominas portretas
"parkingo" problemos politikai nespręs, neapsimoka. įsivaizduokite pristato aikštelių, sumažėja pažeidėjų, o tuo pačių pinigų mažiau gauna. neužteks administracianiam aparatui išlaikyti, gali tekti net pora skyrių, poskyrių ar skyrelių uždaryti
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių