Uostamiesčio baseinui ieškos operatoriaus

Iki šių metų vidurio tikimasi surasti statomo daugiafunkcio sveikatingumo centro, kuriame bus ir pusšimčio metrų ilgio baseinas, šeimininką. Nors jo paieškas ketinama pradėti tik bemaž po dviejų mėnesių, susidomėjusiųjų galimybe valdyti naują baseiną yra jau dabar.

Įsibėgėjus klaipėdiečių ilgai laukto daugiafunkcio sveikatingumo centro su 50 m ilgio baseinu statyboms, netrukus turėtų startuoti ir jo operatoriaus konkursas.

„Dabar yra ruošiamos sąlygos ir skelbsime konkursus. Visų pirma, turime eiti į miesto tarybą, kad ji priimtų sprendimą. Tada galėsime atlikti veiksmus“, – paaiškino Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas.

Planuojama, kad naujo objekto operatoriaus konkurso klausimą uostamiesčio politikai spręs kovą vyksiančio miesto tarybos posėdžio metu.

Nors baseino operatoriaus paieškos startuos dar bemaž po poros mėnesių, susidomėjusiųjų tokia galimybe jau esama.

„Tačiau, kol nėra konkrečiai paskelbta, kažko konkretaus ir negalime pasakyti“, – teigė savivaldybės administracijos direktorius.

Kalbama, kad galimybe tapti baseino operatoriumi domisi šiuo metu vieną stambių objektų, esančių visai greta baseino statybvietės, mieste jau valdanti bendrovė.

Pasak S.Budino, baseino operatorių planuojama surasti kur kas anksčiau nei bus pastatytas pats statinys – šių metų viduryje.

Praėjusių metų spalio pabaigoje Dubysos gatvėje šalia arenos pradėtas statyti baseinas duris turėtų atverti šių metų pabaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kestut

Kestut portretas
Miestelėnai,referendumo budu,turi nuspręsti,kam įteikti naujo komplekso raktus.Gana apiplėšinėti Lietuvos pilečius.

C7

C7 portretas
Stambus objektas- tai cia Akropolis? :)

Algirdas

Algirdas portretas
Už dyka operatorius gauna baseiną ,nei statęs nei pinigus idėjas Pats geriausias verslo planas jei valstybiniai istatymai tokie Žinom Girstučio variantą Kaune ir kainas papulti į ji .Lenkijoje apsilankyti baseine per puse pigiau negu pas mus,nes ten baseinus valdo savivaldybes
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių