Universiteto bendruomenė išrinko šauniausią studentą

Gegužės 21 dieną nugriaudėjo šauniausio Klaipėdos universiteto (KU) studento rinkimai, kuriuose iš dešimties atstovų buvo renkamas vienas - pats įsimintiniausias, draugiškiausias bei linksmiausias studentas. Pirmą kartą tokiuose rinkimuose nugalėtoju tapo Mantas Zubrickas. Dalyviai turėjo paruošti prisistatymą, kitaip tariant, padaryti namų darbus, taip pat apie universitetą bei studentų sąjungą klausimus atsakinėti viktorinoje, atlikti įvairias užduotis bei suvaidinti vaidybines situacijas.

Perspektyvos bei komandinis darbas

Pagrindinė organizatorė Viktorija džiaugėsi galėdama pasidalinti įspūdžiais apie praūžusį renginį: „Diana Mickutė, kadenciją baigusi Klaipėdos universiteto studentų sąjungos prezidentė, dalijosi prisiminimais apie vykusius panašaus žanro renginius, taip ir kilo mintis išrinkti šauniausią KU studentą“. Mergina taip pat neslepia jaudulio: „Esame pakankamai nauja komanda, tad besidalijant darbus buvo baimės ir minčių, ar tikrai visi padarys savo darbus laiku, bet komanda lūkesčius pateisino su kaupu!“

Viktorija džiaugiasi, kad prie renginio prisidėjo fakultetinės atstovybės ir prezidiumo komanda: „Toks bendruomeniškumas - didelė paskata kitiems renginiams. Esu labai laiminga, jog visi 10 dalyvių buvo originalūs. Kiekvienas turėjo savų pliusų. Manau, toks renginys laikui bėgant įgaus didesnį mastą ir parodys, kiek mūsų universitetas turi šaunių studentų“. Mergina tiki, kad šis renginys taps tradicija, ir tikina, kad kitais metais jis ir vėl įvyks.

Netikėta pergalė

Šiais metais nugalėtoju tapęs Mantas džiaugiasi, jog buvo išrinktas šauniausiu studentu. Nors iš pat pradžių vaikinas dvejojo, ar dalyvauti, tačiau dabar džiaugiasi, kad jį paskatino bendrakursė: „Kai pranešiau savo bendrakursėms apie šauniausio studento rinkimus, viena grupės draugė iškart pasakė, kad niekur neišsisuksiu ir būsiu jos užregistruotas.“

Ilgai dvejojęs ir laimėti nesitikėjęs vaikinas neslepia jaudulio: „Kai važiavau į rinkimus, širdis drebėjo, bet kai jau buvau vietoje, atsisėdau ir pagalvojau, kad reikia mėgautis, nes dar trys metai prieš akis“. Mantas tikina, kad pergalę pasiekti padėjo noras būti čia ir dabar, bei buvimas savimi.

Paklaustas apie kitų metų rinkimus ir dalyvavimą juose, laimėtojas dvejoja: „Čia pakankamai rimtas klausimas, nes ateis nauji žmonės, taip pat ir kiti patobulėję, kurie norės dar kartelį dalyvauti. O aš galiu būti kaip garbės svečias arba laikyti tą titulą ir eiti vis tolyn. Užduotys, kurios buvo paruoštos, atitiko vakaro temą bei buvo labai smagios. Visi jautėme publikos palaikymą. Visi  kartu mėgavomės tuo“,– šypsojosi Mantas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių