Tvarkys „Vėtrungės“ gimnazijos sporto aikštyną

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas ir UAB „Kvėdarsta“, atstovaujama direktoriaus Arūno Pociaus, pasirašė rangos sutartį dėl „Vėtrungės“ gimnazijos (Gedminų g. 5) sporto aikštyno atnaujinimo darbų atlikimo ir techninio darbo projekto parengimo.

Rangovas įsipareigojo parengti techninį projektą ir atnaujinti ugdymo įstaigos sporto aikštyną.

Planuojama sutvarkyti futbolo aikštę, bėgimo takus, lengvosios atletikos sektorius (šuolių į aukštį ir tolį), taip pat įrengti apšvietimą. Bendra numatytų darbų kaina – 275 586,91 Eur.

Sporto aikštynu naudojasi dvi greta esančios mokyklos - „Vėtrungės“ ir „Santarvės“ pagrindinė mokykla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

įdomu

įdomu portretas
kaip atrodys šuolio į aukštį sektorius gimnazijos stadione? Manau,kad šis "triukas" lėmė sėkmę uab'ui konkurse.Aplinkinėse mokymo ugdymo įstaigose dirbančių sporto specialistų nebuvo net pasiteirauta kokiu sektorių pageidautu mokyklų bendruomenės...

Romas

Romas portretas
Bet koks sporto aikštynas nebus funkcionalus,jeigu neturės guminės paklotės.Ypač tai reikalinga ikimokyklinio amžiaus vaikams.Bet Klaipėdoje tai kažkodėl ignoruojama.Todėl po lietaus negalima naudotis jokiu sporto ar žaidimo įrenginiu.

R.Schneiderat.

R.Schneiderat. portretas
Merdi sporto aikštele Vytes pagrindines mokyklos.Švyturio.g.2. Kada atkreips dėmesi savivaldybe.Koki norime turėti jaunimą. Dabar sporto aikštele virto automobiliu ir benamiu lankymosi vieta.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių