Triukšmadarius ir girtuoklius išvaikė lietus

Kontrolierių patikrinimas sekmadienio vakarą praėjo ramiai. Tik prie kelių konteinerių rastos paliktos padangos, nors tai daryti draudžiama. Triukšmadarius ir girtuoklius greičiausiai išvaikė rudeniškas lietus.

Sekmadienį iki vėlaus vakaro Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai patruliavo miesto centre, lankė šiaurinėje ir pietinėje miesto dalyse esančias vietas, dėl kurių nuolat sulaukiama gyventojų nusiskundimų.

Dažniausiai piktinamasi triukšmadariais, viešose vietose girtaujančiomis kompanijomis, neleistinose vietose automobilius statančiais vairuotojais.

„Aplankėme vietas, kur anksčiau nustatydavome daug pažeidimų, bet šį kartą jų nebuvo. Sunku pasakyti, kas tam turėjo įtakos, ar tai, kad sekmadienis ir šiaip mažesnis judėjimas, ar lietus, ar nuolatinė kontrolė“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys.

Pasak pareigūno, ramu buvo ir senamiestyje, ir Sąjūdžio parke, ir prie buvusio kino teatro „Vaiva“ pastato, kur anksčiau nuolat lankydavosi benamiai.

Parko gatvėje taip pat neužfiksuota neleistinose vietose pastytų automobilių, kurių anksčiau buvo gausu. Nors pažeidimų sekmadienį nebuvo nustatyta, kontrolieriai toliau tęs patikrinimus, lankytis vietas, dėl kurių sulaukiama daugiausia nusiskundimų.

Visą rugsėjį vyks dažnesni vakariniai patikrinimai mieste. Anksčiau jie buvo organizuojami du kartus per savaitę. Dabar kas antrą dieną. Ne tik darbo dienomis, bet ir savaitgaliais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Wes

Wes portretas
Lietus isvaike bomzus, bet ne kontrolierius,nes jie kvaili gali per lietu dirbti.

assss

assss portretas
Valys nesąžiningas žmogus,kaip ir jo skyrius.Lazda turi du galus.

dfg

dfg portretas
Visi alkoholikai iš Sąjūdžio parko persikraustė į aplinkinių namų kiemus.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių