Trispalvę nukėlė nuo vandens bokšto

Lietuvos trispalvė, nebe pirmą kartą iškelta Vasario 16-osios proga ant vandentiekio bokšto Kvietinių kaime, privertė vietos valdžios atstovus mąstyti apie didelio stiebo bei naujo šios gyvenvietės žmonių traukos centro įrengimą.

Lietuvos valstybės atkūrimo dieną kol kas nenustatytas žmogus ant vandentiekio bokšto iškėlė vėliavą. Tai buvo ne pirmas kartas.

Ankstesniais metais seniūnijos darbuotojai, praėjus kelioms savaitėms po šventės, pasikviesdavo ugniagesius, šie nukeldavo trispalvę.

Neseniai Dauparų–Kvietinių seniūne tapusi Judita Čekuolienė kovo 1-ąją pasitarė su bendradarbiais ir nusprendė pasielgti taip pat. Nors vietos žmonės siūlėsi patys įlipti į bokštą, apsispręsta nerizikuoti.

Antradienį J.Čekuolienė pati nuvažiavo pas ugniagesius ir paprašė pagalbos.

"Jokio kriminalo čia nėra. Nežinome, kas kelia vėliavą. Ji yra visiškai nauja. Noras taip paminėti šventę gal ir pagirtinas, bet bokštas tam nėra tinkama vieta. Pirmiausia todėl, kad jis yra bendrovės "Klaipėdos vanduo". Mano žiniomis, mūsų seniūnijoje yra aukščiausia Klaipėdos rajono vieta, todėl būtų labai smagu ten įrengti aukštą stiebą vėliavai. Tokia vieta galėtų tapti traukos objektu, ten galėtume švęsti įvairias šventes", – sakė seniūnė.

Veiksmas aplink vandens bokštą vyko linksmai – žmonės fotografavosi ir juokavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KVIE-TI-NIAI

KVIE-TI-NIAI portretas
Man sis kaimas kaip lasvegasas noreciau ten gyvvent ...

Kaimo gyventojas

Kaimo gyventojas portretas
Ši įdėja labai gera. Nėra įstatymo draudžiančio to daryti. Labai smagu, kad yra toks paslaptingas ir patriotiškas kaimo gyventojas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių