Tiltų gatvėje pašalins įdubą

Tiltų gatvėje tvarkoma susidariusi įduba, kurioje palijus kaupdavosi vanduo. Jis, pravažiavus transporto priemonėms, tikšdavo ant pastatų fasadų ir pėsčiųjų.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė teigė, kad tai elementarūs priežiūros darbai.

„Bus pakeltas akmeninis grindinys, kad vanduo nebesikauptų, o nubėgtų į lietaus nuotekų tinklus. Taip pat tarpai bus užpilti skaldele tose vietose, kur ši yra išplauta“, – teigė vyriausioji specialistė.

Uostamiesčio savivaldybė buvo sulaukusi ir miestiečių pastebėjimų dėl Tiltų gatvėje susidariusioje įduboje lyjant besikaupiančio vandens.

Pravažiavus transporto priemonėms, šis tiško ant pastatų fasadų ir taip jiems kenkė. Pasitaikydavo, jog purvino dušo neišvengdavo ir pėstieji.

Akmenimis grįstos gatvės – lepesnės nei įprastos. Joms reikia didesnės priežiūros. Tokiose arterijose dažniausiai susidaro įdubos, iš tarpų išplaunama skalda. Sunkiau ant tokio grindinio laikosi ir horizontalusis ženklinimas. Paprastai jį reikia atnaujinti kartą per metus.

Uostamiesčio savivaldybė yra pasirašiusi trejų metų sutartį su akmens grindinio priežiūros darbus atliekančia įmone, kuri laimėjo konkursą šiai paslaugai teikti.

Akmens grindinio priežiūros darbai jau buvo atliekami ir kai kuriose senamiesčio gatvelėse. Buvo tvarkomos didžiausios įdubos. Dalis jų buvo susidariusios aplink šulinius.

Šie darbai bus tęsiami. Dar reikės grįžti į Tomo, Kurpių gatves. Taip pat darbai vyks Teatro aikštėje. Numatyta tvarkyti ir Gintaro gatvės akmeninį grindinį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

i

i portretas
o kaune kada 10 idubų pašalins ir pareikalaus pinigų už netinkamai atliktus darbus

Gyventoja

Gyventoja portretas
Neūkiškumo padariniai nesibaigs duobės išlyginimu.Ne vieta sunkiasvoriam transportui vykti akmeniniu grindiniu siaura gatvele.Trečdaliu Tiltų gt.eismas visą parą galimas visoms transporto priemonėms(nuo Turgaus žiedo iki Grįžgatvio gt.)Ne senamiestis,o tikras košmaras .Neūkiškumo ir neišmanymo padariniai ir jų pasekmės.Nepamirškit išlyginti duobes ir Tiltų gt.ties 29 nr,kur nuo asfalto visu greičiu peršoka sunkiasvoriai.Čia būtinas greičio stabdymo kalnelis...

Javol

Javol portretas
Kaip suprantu, brokas?Gatve neperseniausiai buvo kapitaliskai sutvarkyta,"suprantama ant popieriaus"."Isplauta",kad "isplauta" kruva euriuku,demonstruoja "idubos"(???),cia popieriais,tyrimais,skaiciavimais, ... nepaslepsi. Kaip dirbo,tiese-state gatves PRIESKARYJE,dar galima pamatyti,Liepu gatveje,ties Donelaicio aikste.Kiek besistenge,GATVES dalis,dar laikosi,po ksinejimu,perkasinejimu didzioji dalis buvo uzmaskuota asfaltu.BET dalis GATVES dar GYVA,nors eisimas,intensivesniu nebuna,o ji laiko,kad tu ka. P.s "Specialistai"-"kontrolieriai",keliais sliauziodami, "idubas",kada tvarkis,gal bus tvarka?Gal?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių