Tenkinti aistrų – į laiptinę

Daugiabučių namų gyventojai net neįtaria, kas kartais vyksta jų laiptinėse. Kol su šeima grįžta į namus, aukštu aukščiau lytinę aistrą tenkina porelė, o kitas gyventojas išeina iš buto į laiptinę nusišlapinti. Tokius pikantiškus vaizdus užfiksuoja laiptinėse įrengtos vaizdo stebėjimo kameros.

Pamatę kamerą, išsigando

Uostamiesčio gyventojai vis dažniau apsisprendžia daugiabučiuose įrengti vaizdo stebėjimo kameras.

Paprastai jos sumontuojamos prie durų, vedančių į laiptinę, ir kiekviename pastato aukšte.

Saugos tarnybos "Mano sauga" atstovai teigė, kad imtis tokių veiksmų gyventojus priverčia name pasikartojantys viešosios tvarkos pažeidimai ir nusikaltimai.

"Žmonės neapsikenčia laiptinėse nuolat besilankančių benamių, dozės susileisti atėjusių narkomanų. Kameros įrengiamos ir siekiant išvengti vandalų išpuolių: pašto dėžučių niokojimo, terlionių ant pastato fasado, laiptinių sienų", – kalbėjo atstovai.

Daugiabučio, esančio Kauno gatvėje, gyventojai nuolat kentėjo nuo laiptinėse besilankančių benamių ir narkomanų.

Kameros užfiksavo, kaip čia svaiginosi trijų asmenų kompanija.

Tarp jų buvo ir mergina. Ji atėjusi atsigulė. Vienas vyrų jai nežinia ką darė, tuo metu kitas narkotikų dozę leidosi į kirkšnį.

"Į tokius atvejus reaguojame operatyviai – vaizdo stebėtojai kviečia apsaugos ekipažą. Jei asmenys pasišalina greičiau, vaizdo medžiaga perduodama policijai, ir, tikimės, toks įrašas pasitarnauja tyrimui. Laikui bėgant, tiek narkomanai, tiek benamiai pradeda aplenkti laiptines, kuriose sumontuotos vaizdo stebėjimo kameros", – tvirtino įmonės "Mano sauga" vadovas Gediminas Jankauskas.

Viename vaizdo įraše užfiksuota, kaip narkomanai ateina į laiptinę, ruošiasi procedūrai, bet vienas pamato kamerą, rodo pirštu į ją ir pasiūlo nešdintis. Po akimirkos vyrai pasišalina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pat

Pat portretas
Mano Saugo, tai tie patys Mano Bustas. Daugiau komentaru nereikia del kainu.

Kyšt myšt

Kyšt myšt portretas
Oi, kai buvau paauglys, tai viešbučiams babkių neturėjau... ir mašinos nebuvo... Eidavau su mergička į daugiabučių laiptines ir dulkindavau ją iki soties:-) Kartais ir liftą užstrigdindavome, kad galėtume pasimaloninti... :-)

Pinokis

Pinokis portretas
Anokia čia naujiena. Visais laikais jaunimas tratinosi laiptynėse, ypač viršutiniame aukšte. O kur jiems dingti kai sprema smegenis spaudžia ???
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių