Teks apsišarvuoti kantrybe – ribojamas eismas Šilutės plente

Dėl Šilutės plente pradėtų kloti lietaus nuotekų tinklų, uostamiesčio vairuotojams ties Sendvario žiedu piko metu teks gaišti laiką spūstyse.

Eismo ribojimai vienoje Šilutės plento pusėje ties Sendvario žiedu pradėti taikyti nuo pirmadienio 10 val.

Kiek laiko užtruks darbai, Klaipėdos savivaldybės atstovai tiksliai atsakyti negalėjo. Tikimasi, kad ne ilgiau nei keturias savaites.

Kolektorių tiesimą įmonės "Klaipėdos vanduo" užsakymu vykdo bendrovė "Hidrostatyba".

Anot nepatenkintų vairuotojų, kamšatyse laukti reikėjo jau pirmąją dieną.

Mat uždarius visą gatvę ir suformavus laikiną apylanką, judantiems Sendvario žiedo pusės link vairuotojams buvo palikta tik viena eismo juosta.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Informavimo ir e. paslaugų skyriaus viešųjų ryšių specialisto Vitalijaus Čiapo, rangovas neinformavo, kada tiksliai bus užbaigti darbai.

Todėl terminas kol kas abstraktus – kelios savaitės.

"Iš žaliosios juostos lietaus nuotekų kolektorių atšaka eina link bendrovės "Transkona" techninių apžiūrų pastato per Šilutės gatvę. Todėl vairuotojams dabar reikia tą vietą apvažiuoti", – aiškino Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Sprendžiant pagal ankstesnę tokių darbų praktiką, pašnekovas vylėsi, kad jie truks ne ilgiau nei mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mrr

mrr portretas
Pravažiavau ryte tą vietą. Na be galvos paleistas klausimas. Užtektų nuo žiedo atvažiuojant nupiešti geltonas laikinas eismo juostas, nes ten yra praplatėjimas ir galima palikti 2 normalias eismo juostos vietoje sugrūdimo į 1.

Ieva

Ieva portretas
Kiek teko kitose šalyse matyti, tai tokiose vietose, kur vyksta remontas, visada yra keli prižiūrintis, kurie padeda vairuotojams, sustabdo vieną pusę, kol išsivažinės iš kitos pusės ir pan. O pas mus kaip visad - darykit kaip norit. Na, o dėl Baltijos pr. žiedo teks pakentėti, juk dėl vairuotojų daroma. Kaip jūs įsivaizduojat kitaip padarys? Viskas turi savo kainą.

Bardakas

Bardakas portretas
ko norėjom tą ir turim
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių