Tarp geriausių Klaipėdos universiteto sportininkų – ir T. Delininkaitis

Klaipėdos universiteto (KU) labiausiai šiais metais pasižymėjusių sportininkų rinkimuose triumfavo sunkiaatlečiai. Žygimantas Stanulis pripažintas geriausiu KU sportininku, o sunkiosios atletikos studentų rinktinė paskelbta geriausia aukštosios mokyklos komanda.

KU bendruomenė ketvirtadienio vakarą tęsė tradiciją kaip ir kasmet, prieš didžiąsias metų šventes, pagerbti geriausiai šalies ir tarptautinėse varžybose pasirodžiusius studentus ir jų trenerius.

Kelias valandas jiems skambėjo aplodismentai, nes buvo pagerbtos ir geriausios universiteto komandos, ir atskiros sporto šakose per metus labiausiai pasižymėję studentai.

Vakaro kulminacija – geriausių KU sportininkų dešimtuko paskelbimas. Pirmoji jo vieta, specialios komisijos sprendimu, šiemet skirta Ž.Stanuliui. Taip buvo įvertinti sportininko šių metų pasiekimai: pasaulio studentų universiadoje iškovotas bronzos medalis, trečioji vieta Europos čempionate, pirmoji vieta Suomijos, Estijos, Latvijos, Lietuvos aukštųjų mokyklų žaidynėse. „Lietuvos čempionatas, Lietuvos studentų čempionas“, - vis buvo vardijami Ž.Stanulio, kurį treniruoja Bronislavas Vyšniauskas, nuopelnai.

Antroji vieta geriausių KU sportininkų dešimtuke skirta krepšininkui Pedagogikos fakulteto studentui Tomui Delininkaičiui – už Europos čempionate su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine iškovotą sidabrą.

Trečiąją vietą užėmė dviratininkas Ramūnas Navardauskas. Jis taip pat studijuoja Pedagogikos fakultete. Sportininkas įvertintas už savo pasiekimus prestižiniuose turnyruose.

Pagerbti buvo ne tik geriausi sportininkai, bet ir labiausiai pasižymėjusios komandos.

Geriausia KU 2013 metų sportininkų komanda pripažinta sunkiosios atletikos rinktinė ir jos treneris B.Vyšniauskas.

Antrąją vietą šiuose rinkimuose laimėjo KU irkluotojai, trečiąją – universiteto futbolo komanda.

KU geriausių sportininkų dešimtukas

1. Žygimantas Stanulis (sunkioji atletika)

2. Tomas Delininkaitis (krepšinis)

3. Ramūnas Navardauskas (dviračių sportas)

4. Rokas Balsys, Dovydas Balsys, Marius Ralickas (irklavimas)

5. Šarūnas Banevičius (lengvoji atletika, rutulio stūmimas)

6. Marius Mickevičius (sunkioji atletika)

7. Modestas Šimkus (sunkioji atletika)

8. Aleksandra Stepanova (sunkioji atletika)

9. Sergejus Lichovojus (sunkioji atletika)

10. Artūras Janauskas (lengvoji atletika, barjerinis bėgimas)



NAUJAUSI KOMENTARAI

bbb

bbb portretas
tarp geriausių ne tik T. Delininkaitis, bet dar 8 ne ką mažiau pagarbos verti sportininkai. Atkreipkite dėmesį. Manyčiau, kad straipsnio antraštė turėtų būti koreguojama.... "Geriausias KU portininkas - Žygimantas Stanulis"

ne-jonas

ne-jonas portretas
keista, aš maniau, kad jis mediciną ar fiziką VU studijuoja...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių