Šviesoforas eismą reguliuos dažniau

Tilžės gatvėje šviesoforas jau reguliuoja eismą ne tik turgaus dienomis, tad kasdien į treniruotes einantys vaikai gatvę galės kirsti saugiai.

Tilžės gatvėje esantis šviesoforas iki šiol veikė turgaus dienomis – trečiadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais, kai padidėja transporto srautai.

Tačiau į Saugaus eismo komisiją kreiptasi dėl to, kad būtų pakeistas šio šviesoforo darbas. Nurodyta, kad kasdien apie 100 mažų berniukų lanko graikų-romėnų, laisvųjų imtynių, bokso treniruotes.

Pastarosios vyksta Tilžės gatvėje 51 name, prie turgavietės. Daugelis vaikų į treniruotes atvažiuoja iš pietinės miesto dalies.

Jie išlipa stotelėje ir yra priversti pereiti Tilžės gatvę, kurioje ne turgaus dienomis šviesoforas neveikia. Todėl vaikai bėga per gatvę, sudarydami pavojų patiems sau ir vairuotojams.

Saugaus eismo komisijos prašyta įjungti šviesoforą ties turgaviete bent po pietų. Ši patenkino besikreipusiųjų norą.

Įmonės "Gatvių apšvietimas" darbuotojai jau pakoregavo šviesoforo darbo laiką. Dabar pirmadieniais ir antradieniais bei ketvirtadieniais ir penktadieniais jis eismą reguliuoja nuo 14 iki 20 val., trečiadieniais – nuo 7 iki 20 val., o šeštadieniais ir sekmadieniais – nuo 7 iki 16 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Prie tilzes turgaus visi vaziuoja per raudona nes vaziuojant nuo miesto neina suprasti koks zenklas dega ar isvis jis dega.

jerominas

jerominas portretas
Mygtuko paspaudimu reguliuojamas šviesoforas tokiuose vietose yra pats tinkamiausias sprendimas, bet dėja ne mūsų politikams. Jau ne kartą rašiau savivaldybei šiuo klausimu (ir apie šviesoforą prie duonos ir apie kitus). Padėkoja už "rūpestį" ir labanaktis, jokiu veiksmų jokių emocijų. Kodėl savivaldybė nenori daryti lengvesnio, patogesnio, saugesnio gyvenimo miestiečiams??? Ką jie ten veikia????

Vaidas

Vaidas portretas
O dauguma taip ir vaziuoja - neziurint i sviesofora.... Valdzia pastatykit kokiai savaitei keliu policijos pareigunus netoli sviesoforo.....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių