Švelni žiema žada užsibūti

Šventinį savaitgalį pajūryje išsilaikys žiemiški orai. Šiandien džiugins viską nubalinsiantis sniegas, o sekmadienį nuotaiką kels šviečianti saulė.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Jūrinių prognozių grupės sinoptikė Giedrė Andruškienė tikino, jog šeštadienio naktį pūtė pietvakarių, vakarų vėjas. Jo greitis siekė 8–13 m/s, gūsių – iki 15–17 m/s.

"Dieną vėjas pūs iš šiaurės vakarų. Naktį numatomi nedideli krituliai, ryte ir dieną pasnigs. Oras naktį atšals iki 1–3 laipsnių žemiau nulio. Diena sušils nuo nulio ir 2 laipsnių", – tikino G.Andruškienė.

Sekmadienio naktį šiaurės vakarų vėjo greitis sieks 7–12 m/s. Dieną jis rims iki 5–10 m/s.

"Sekmadienis – be gausesnių kritulių. Naktį atvės iki 3–5 laipsnių šalčio, dieną šils iki 0–2 laipsnių. Panašūs orai laikysis ir kitą savaitę, bus vėjuota, tačiau ne itin šalta. Bet naktimis vis dar šals", – tikino G.Andruškienė.

Pirmadienį vėjas suksis iš pietryčių ir rytų, o vėliau pūs iš šiaurės vakarų. Jo greitis sieks 6–11 m/s. Pasnigti turėtų tik naktį, diena bus be pastebimesnių kritulių. Oras pirmadienio naktį šals iki 2–4 laipsnių žemiau nulio, dieną numatoma apie nulį.

Antradienį šiaurės rytų vėjas nerims ir pūs 7–12 m/s greičiu. Naktį atvės iki 3–5 laipsnių šalčio, dieną bus apie nulį.


Šiame straipsnyje: orai

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tie sin'Optikai vienądien švelnią žiemą žada, kitądien apie jos dantis ima pliurpt.

jonas

jonas portretas
Žiema žiema , bėk iš kiemo.Kada miesto tvarkymo specialistai ar tiesiog pavadinkime juos tikruoju homus šikniagalvis vardu, eis į darbo biržą ir užleis darbo vietas homo sapiens. Jų darbuotojai nežino į kurią pusę sniegą nukasti . Tada apie rimtesnių darbų kokybę ir savikainą netenka net abejoti kad , jie ten susirinkę tikslu švaityti patikėtas lėšas,kitaip sakant ,ne tėvo arkliai ,ne sūnus važiuoja. bet liūdna darosi kad 27 metais tapome priklausomi nuo tų kuriuos iš patikėto darbo reikia vyti kaip šunis raupsuotus....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių