Sunkiai besiverčiantiems klaipėdiečiams – parama

Vargingai gyvenantys klaipėdiečiai vėl sulauks kitų geros valios žmonių pagalbos. Miestiečiai kviečiami aukoti jiems nereikalingus drabužius, avalynę ir kitus daiktus, kurie praverstų daugiavaikėms šeimomis, vienišiems tėvams, bedarbiams, neįgaliesiems

Paramos akcija, kurios metu gyventojai raginami savo turimais daiktais paremti sunkiai besiverčiančiuosius, bus surengta šios savaitės pabaigoje.

„Tai tampa tradicine akcija, kurią organizuojame jau ketvirtą kartą“, – pastebėjo vienas šios iniciatyvos autorių Sulupės seniūnaitis Saulius Liekis.

Paramos akcija, kurios metu klaipėdiečiai kviečiami atsivežti ir su daugiavaikėmis šeimomis, vienišais tėvais, bedarbiais, neįgaliaisiais pasidalyti nereikalingais drabužiais, avalyne, žaislais ar namų apyvokos daiktais, vyks šeštadienį 12–14 val. adresu Minijos g. 137A esančiame turgelyje.

Norintieji dovanomis tapsiančius daiktus paaukoti ne akcijos dieną, tai gali padaryti spalio 21 d. 10–17 val. Klaipėdos viešosios bibliotekos Kalnupės filiale, esančiame Kalnupės g. 13.

Pašnekovo teigimu, klaipėdiečiai gana aktyviai atsliepia į kvietimą padėti kitiems.

Paskutinį kartą, kai parama buvo renkama visą savaitę, anot S.Liekio, klaipėdiečiai organizatorius tiesiog užvertė daiktais.

Pastebima, kad gyventojai dažnai atiduoda gana geros kokybės daiktus. Pasitaiko atvejų, kai klaipėdiečiai paaukoja ir vaikiškų lovelių, vežimėlių.

Šie daiktai itin reikalingi sunkiai besiverčiančioms arba rizikos šeimoms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Tai pasidziaukit tais kartais kuomet siulo tokius su kuriais ne geda i gatve eit. Ar mes pastebim ir viesinam visuomet tik tai kas blogai.

kai

kai portretas
kuriems tai proga atsikratyti senu skuduru, kurie paskui dar ilgai plaikstosi zvejybos uosto rajono gatvese. ir dar jauciasi gera darba padare

mama Asta

mama Asta portretas
Kad kartais siūlo visiškai sudremžtus rūbus, su kuriais gėda ir į gatvę išeiti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių