Sumanė uždirbti iš A. Sabonio?

Internete paviešintas vaizdo įrašas, kuriame Klaipėdoje užfiksuotas neva neblaivus legendinis krepšininkas Arvydas Sabonis, sulaukė ažiotažo. Tačiau, "Klaipėdos" duomenimis, šis vaizdas nufilmuotas mažiausiai prieš 3–5 metus. Maža to, įrašo autorius esą už jį prašė pinigų.

"Ar verta taip gyventi"

Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas A.Sabonis netikėtai tapo interneto "sensacija", kai kažkoks asmuo "visuotiniam teismui" pateikė krepšinio legendos vakarojimo Klaipėdoje vaizdų.

Laimonu pasivadinęs vyras pasidalijo "skandalingais vaizdais, kuriuose Klaipėdoje, šalia vieno naktinio klubo, užfiksavo svirduliuojantį legendinį krepšininką A.Sabonį".

Tinklalapyje rašoma: "Vaizdo įrašą atsiuntęs vyras teigė: "Atrodo, kad tuo metu Sabas (A.Sabonis – A.D.) nelabai galėjo būti pavyzdys jaunimui, kaip reikia gyventi. Aišku, alkotesteriu netikrinau, bet pažiūrėkite ir įvertinkite patys, ar tikrai verta taip gyventi."

Siūlė ne vienai redakcijai?

Pamatę vasaros metu filmuotą įrašą, netrukus save atpažino du buvę to naktinio klubo apsaugos darbuotojai, kurie kartu su A.Saboniu užfiksuoti prie automobilio.

Abu šie apsaugininkai minėtame klube nebedirba: vienas trejus, kitas – maždaug penkerius metus.

Taigi galima daryti prielaidą, kad vaizdo įrašui mažiausiai penkeri metai.

Kyla klausimas, kodėl tik dabar nuspręsta šį įrašą paviešinti, ir kuo jis aktualus visuomenei?

A.Sabonis vakar telefono ragelio nekėlė, o viešumo nepageidavęs šaltinis iš Lietuvos krepšinio federacijos dėl šio akibrokšto turėjo savo versiją: "Taip nuolat su mumis elgiasi viena žiniasklaidos priemonė. Mano žiniomis, šitas įrašas buvo siūlytas ne vienai redakcijai ir netgi prašoma pinigų už tą vaizdo įrašą. Neturėjo, ką ant mūsų "užpilti", tai ištraukė šitą. Nesame nusiteikę į tai kreipti dėmesio. Tiesiog dirbame savo darbą."

Gynė krepšininką, peikė autorių

Lietuvos krepšinio federacijos atstovas įsitikinęs, kad šiuo vaizdo įrašu siekta pakenkti federacijos įvaizdžiui.

Ir nors šio vaizdo įrašo peržiūros veikiausiai skėlė populiarumo rekordus, skaitytojai komentaruose vienareikšmiškai gynė A.Sabonį ir koneveikė filmuotą medžiagą išplatinusį Laimoną: "Išgėręs saikingai, elgiasi adekvačiai. Nematau čia skandalo, nors užmuškit."

"Kova dėl rinkos žiniasklaidoje yra beprotiška ir dažnu atveju labai negraži. Jau nekalbant apie tai, kad netikrinami faktai, o antraštės neatitinka turinio", – neslėpė pasibjaurėjimo kitas pašnekovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikriausiai

Tikriausiai portretas
Tegu purviasklaidos lyderis Lietuvos Rytas dabar paviešina savo gerbėjo ne tik vardą, bet ir pavardę. Įtariu, tam grybukui nebeliktų vietos Lietuvoj. Tektų emigruot.

Anonimas

Anonimas portretas
JEIGU GALIMA KAM ISGERTI TAI TIK ARVYDUI IR JIS TURI TEISE NESJOS VERTAS

Pofke

Pofke portretas
Kazkoks bedievis filmuotuojas,neturi ka veikt.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių