Su visa Lietuva šoko ir klaipėdiečiai

Tuo metu, kai penktadienį visoje Lietuvoje turėjo būti šokami liaudiški šokiai, Klaipėdos senamiestyje taip pat skambėjo muzika.

Mažosios Lietuvos istorijos muziejaus kiemelyje šiemet šoko būrys uostamiesčio vaikų ir suaugusiųjų. Subjuręs oras neleido norintiesiems pasišokti vilkėti tautiniais drabužiais, bet tai nesutrukdė tradicinių vožinių dalyviams bei folkloro entuziastams smagiai pasilinksminti.

Į renginį atėjusius vaikus atlydėję tėvai neskubėjo prisijungti prie šokančiųjų, bet ir jų nuotaika buvo puiki. Norinčiuosius, bet nemokančius šokti nesudėtingų judesių mokė folkloro ansamblių nariai.

Etnocentro surengtas šokių vakaras galėjo sutraukti gausesnį dalyvių būrį, bet galima tikėtis, kad jie tausojo jėgas Lygiadieniui Drevernoje, po savaitės vyks naktišokiai, kurių pabaiga planuojama tik ryte.

Į senamiesčio kiemą atėję klaipėdiečiai buvo gerai nusiteikę, nepaisant žvarbos ir lietaus.

Rengėjai pasirūpino, kad norintieji galėtų pasimokyti rankdarbių: pirštinių mezgimo, riešinių mezgimo, delmonų siuvimo ir siuvinėjimo, marškinių siuvinėjimo, vilnos verpimo, šimtaraščių ir beraščių juostų audimo, kutų rišimo ir kitokių. Tad tiems, kas nepanoro šokti, laikas neprailgo.

Klaipėdiečiai nuotaikingoje akcijoje „Visa Lietuva šoka“ dalyvavo trečią kartą.


Šiame straipsnyje: ŠokiaiŠoka visa Lietuva

NAUJAUSI KOMENTARAI

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Klaipėdos kultūrai vadovauja

Klaipėdos kultūrai vadovauja portretas
:))) ko gero nekultūringi ekstremalaai, jei klaviatūrų mėtymo varžybos svarbiau, nei šokt su visa Lietuva...

Lina

Lina portretas
Puota maro metu.Teveliai vėpso, vaikai greičiausia iš meno mokyklos prievarta suvaryti dūzginasi.Linksmybės nepabaigiamos.Šokit būsimi emigrantai.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių