Striptizo žvaigždė: man ne gėda parodyti, kaip mane apdovanojo gamta

  • Teksto dydis:

Šį savaitgalį Lietuvos moterys kalendoriuose jau apsivedusios raudonai. Vasario 2-4 dienomis šalies damoms karščiausius pasirodymus surengs seksualieji „California dreams“ vyrukai iš Čekijos. Lietuvaičių laukia itin maloni staigmena – kraują scenoje kaitins ypatingas kviestinis svečias – dukart pasaulinį vyrų erotinių šokių konkursą laimėjęs gražuolis prancūzas Kenzo. Striptizo pasaulio pažiba nesikuklina – jis yra neeilinis striptizo šokėjas.

Tai parodo ne visi

„California Dreams“ Lietuvoje lankosi ne pirmą kartą. Aš taip pat. Net nepamenu tiksliai – viešėjau čia tris ar keturis kartus. Man patinka Lietuvos moterys. Negaliu daug pasakyti apie jas kaip apie asmenybes, nes neturėjau progos artimiau pažinti, tačiau žinau viena – jos yra tikrai be galo gražios. To nepastebėti neįmanoma“, - sakė išskirtinio „California dreams“ komandos kvietimo sulaukęs Kenzo.

Prancūzas intriguoja, kad pasirodymo metu jis ketina atlikti ne tik solo numerius, bet ir nudžiuginti moteris surengus bendrą nepamirštamą choreografinį pasirodymą su „California dreams“ šokėjų komanda.

„Apie pasirodymus daug neatskleisiu, išlaikykime intrigą iki galo. Tačiau noriu pasakyti, kad aš nesu tipiškas striptizo šokėjas. Mano tikslas yra pralinksminti dailiosios lyties atstoves, priversti jas šypsotis, juoktis, dainuoti, šokti. Ir šiek tiek šokiruoti, – intriguoja Kenzo. – Mane jau pažįstančios moterys žino, kad jei salėje tvyro ypatingai įkaitusi atmosfera, kartais galiu išsirengti ir iki galo. Ne kiekvienas erotinių šokių šokėjas nusimeta visus drabužius. Tačiau aš nebijau to padaryti – man ne gėda parodyti, kaip mane apdovanojo gamta“.

Pasaulinis pripažinimas

Į klausimą, kokie scenoje įkūnijami šokėjų personažai moterišką auditoriją užveda labiausiai, prancūzas vienareikšmiškai atsakyti negali. Pasak jo, tai būtų tas pats, kaip bandyti spėti, ką moterys mėgsta labiau – saldainius ar šokoladą, mėsą ar žuvį.

„Moterų skonis labai skirtingas. Ypatingai tada, kai kalba sukasi apie jų svajonių vyrus“, – juokiasi gražuolis prancūzas, pats kuriantis kostiumus ne tik sau, bet ir kolegoms visame pasaulyje. Tačiau ši veikla, sako, yra jau kita istorija.

Tituluotas striptizo šokėjas tik dar kartą patvirtina vyraujančią nuomonę, kad prancūzai yra karščiausi planetos vyrai. Pasaulio vyrų erotinių šokių konkursą du kartus nugalėtoju tapęs prancūzas spėja, kad pergalių padėjo pasiekti jo išskirtinumas.

„Aš ir pats nesuprantu, kaip man tai pavyko, buvau liesiausias iš visų dalyvių, – juokauja Kenzo. – O jei rimtai, manau, kad mano unikalumas yra tai, kad esu ne striptizo šokėjas, bet pramogų meistras. Kai rengiau pasirodymus, nekviečiau ant scenos konkrečios moters. Šokau visoms salėje sėdinčioms dailiosios lyties atstovėms, kurių buvo apie 1500. Ir jos visos šypsojosi bei buvo nepaprastai laimingos“, – sakė daugiau nei 20 metų erotinius šou rengiantis Kenzo.

Gyvenime buvo kuklus

Prancūzas neabejoja, kad jis šiai profesijai tiesiog gimė. Ir kad dėl jos galėtų numirti. Ne vieną titulą pelnęs šokėjas atviras – karjeros pradžia buvo išties labai sunki.

„Skirtingai nei scenoje, gyvenime buvau labai drovus ir kuklus. 18-kos pradėjau šokti go-go gėjų bare. Tai nebuvo lengvas laikas, patikėkit. Ypatingai, jei nesi gėjus. Tačiau tobulinau savo šokius, kol galiausiai tapau striptizo šokėju. Įgijau pasitikėjimo ne tik scenoje, bet ir gyvenime“, – prisimena jis. Netrukus pasipylė pirmieji apdovanojimai įvairiuose tarptautiniuose čempionatuose ir konkursuose, kuriuose Kenzo pelnė ne vieną profesionalaus striptizo šokėjo titulą.

„Ar tai sunki profesija? Priklauso, iš kurios pusės pažiūrėsi. Sunku rasti moterį, kuri priimtų tokią tavo veiklą, kurioje esi geriausias. Sunku šokti erotinius šokius, nes dauguma moterų mano, kad esi kalė, atsiprašau už išsireiškimą. Nors, patikėkite, yra visiškai priešingai. Visi šokėjai, kuriuos pažinojau, yra ištikimiausi ir sąžiningiausi vyrai. Jie išties labai gerbia savo santykius. Blogiausia, kad moterys tuo nelinkusios patikėti“, – apgailestavo prancūzas.

„California dreams“ ir Kenzo pasirodymus šį savaitgalį surengs net trijuose šalies miestuose. Vasario 2 d., striptizo šokėjai pasirodys uostamiestyje, naujojoje Klaipėdos piliavietės salėje. Vasario 3 d. jų gerbėjos lauks gerbėjų Vilniuje, koncertų salėje „Vakaris“. Kaune svečiai iš užsienio lankysis vasario 4 d., „Renginių oazėje“.

Bilietais į renginius prekiauja „Tiketa.lt” ir „Bilietai.lt”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Didelis BYBYS gera dovana NIGERIUI. Tokias ,,dovanos,, turi beveik VISI NEGRAI.

moteris

moteris portretas
gražuolis prancūzas )))))

Naras

Naras portretas
Siaubas kazkoks.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių