Startavo Liepų gatvės dalies remontas (ribojamas eismas)

Uostamiesčio vairuotojų laukia nauji iššūkiai. Šeštadienį pradėtas remontuoti Liepų gatvės ruožas nuo J.Karoso iki Liepų, Manto ir Naujojo Sodo gatvių sankryžos.

Šioje arterijos dalyje bus paklota nauja asfalto danga. Senoji jau buvo susidėvėjusi. Planuojama, kad kelininkai darbus baigs iki spalio 15 d. Tikimasi, kad remonto nesutrikdys nepalankūs orai, lietūs.

Dėl darbų Liepų gatvės ruože ribojamas eismas. Arčiau J.Karoso gatvės abejomis kryptimis važiuojantys vairuotojai turi dalintis viena gatvės puse.

Prie Liepų, Manto ir Naujojo Sodo gatvių sankryžos darbai kol kas vyksta tik vienoje eismo juostoje.

Remontuojamos ir kitos uostamiesčio gatvės. Darbai vyksta Šilutės plento ir Baltijos prospekto bei Baltijos prospekto ir Taikos prospekto žiedinėse sankryžose.

Šiose vietose kelininkai stengiasi dirbti naktį, kad kuo mažiau trikdytų eismą ir keltų nepatogumų vairuotojams.

Kapitaliai remontuojamas Jūrininkų prospektas. Baigiama įrengti vadinamąjį turbo žiedą P.Lideikio, Pamario, Audros gatvių sankryžoje.

Vis dar uždaryta Tilžės gatvės dalis nuo Jakų žiedinės sankryžos iki geležinkelio pervažos. Eismą šioje arterijoje, kuri yra viens iš kelių, vedančių į miestą ir iš jo, planuojama atidaryti iki spalio 31 d.

Dėl remonto darbų mieste susidaro transporto spūstys. Kelininkai ir miesto valdžios atstovai vairuotojų prašo kantrybės ir tolerantiškumo.

Pabrėžiama, kad viskas daroma, jog eismo sąlygos mieste būtų geresnės, patogesnės ir saugesnės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> to RK

> to RK portretas
Kol nepatvirtintas biudžetas negali skelbti pirkimų - čia ir kvailiui aišku, bet pasirodo yra kvailesnių tarp kvailių. Klaipėda dar niekad nebuvo taip aktyviai ir ūkiškai tvarkoma

ezys

ezys portretas
kiek zmones piktinosi, kad gatviu netvarko, o dabar piktinasi, kad tvarko per daug :) o "kamsciai" Kauno ar Vilniaus mastais net kamsciais nebutu laikomi :) Pats gyvenu Baltijos pr. ir nepatogumu praktiskai nepatiriu, viena karta buvo po liuties patvine ir dar viena karta apsisukimas buvo uzdarytas, tad teko vaziuoti aplinkui, bet visa tai menkniekis, svarbu gatve bus sutvarkyta, o ne sulopyta.

Nojus

Nojus portretas
Turbūt pirmąsyk su RK sutinku- ne viskas taip paprasta, ant sofutės patogiai įsitaisius atrodo taip nesudėtinga. Džiaukimės, turėsime neabejotinai geriausias kelių dangas iš Lietuvos didmiesčių, o laikinus nepatogumus išgyvensime. Vilniuje ir netvarkant kelių(beveik), ryte kamsčiuose anądien pusantros valandos prastovėjau, nors verk. Tad kantrybės, ponai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių