Sniegas ir džiugina, ir kelia sumaištį

Gausiai uostamiestyje iškritęs sniegas pradžiugino vaikus, o vairuotojus privertė būti atidesniems ir atsargesniems. Eismo įvykių neišvengta.

Uostamiestyje po pietų, stipriau pradėjus snigti, vaikai išskubėjo į kiemą. Mažieji klaipėdiečiai kartu su tėvais statė sniego senius, išsitraukė apdulkėjusias rogutes ir skubėjo pasivažinėti nuo kalnų ar vienas kitą vežiojo tiesiog kieme.

Miesto gatvėse eismo sąlygos tapo sudėtingos. Ant važiuojamosios dalies susikaupė sniegas, susidarė provėžos.

Šeštadienį po pietų uostamiesčio policijai pranešta apie ne vieną eismą įvykį. Daugiausia jų įvyko pietinėje miesto dalyje.

Nelaimių neišvengta ir Klaipėdos rajone. Priekulės aplinkkelyje, ties išvažiavimu, po pietų panašiu metu įvyko dvi avarijos. Pasak policijos pareigūnų, kelio danga šioje vietoje slidi. Apie situaciją informuoti kelininkai.

Eismo įvykių, kurie užfiksuoti šeštadienį po pietų metu, žmonės nenukentėjo. Nelaimės buvo „metalinės“. Apgadinti automobiliai ir kelio atitvarai, ženklai.

Uostamiesčio kelininkai valė ir barstė miesto gatves. Pagal sutartį su savivaldybe jie arterijas turi nuvalyti per keturias valandas nuo snigimo pabaigos.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Jūrinių prognozių grupės duomenimis, snigti Klaipėdoje pradėjo šeštadienį 4.30 val. ir su pertraukomis mažiau ar gausiau snigs iki vakaro. Sniegas aprims naktį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buzas

Buzas portretas
Kieno arterijas turi valyti kelininkai? Pirmą kartą tokį briedą girdžiu.

Džiaugsmas dėl sniego

Džiaugsmas dėl sniego portretas
Kuo čia džiaugtis, nesuprantu: kad negali nei paeiti, nei pavažiuoti, kad nevalomi daugiabučių kiemai, kad nuo gatvių nevaloma tai šąlanti tai tyžtanti sniego košė, kad šaligatviai blizga kaip čiuožykla? Tai nėra žiemos malonumai. Tie, kas nori slidinėti, susiranda trasas, vaikus rogutėmis pavėžinti irgi yra vietų, bet tiems, kurie kasdien turi pasiekti tikslą - darbą, parduotuvę, polikliniką - joks čia džiaugsmas. Ne iš džiaugsmo traumų punktuose atsiduria po 150 žmonių per parą..

Baltazaras.

Baltazaras. portretas
Kodėl trinami komentarai?Tiesa nepatinka?Ar iš to mandrumo rašomos nesamonės?Sėkmės.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių