Šimtmečio akcentas atsiras anksčiau

Planuojamame atnaujinti Danės skvere numatytas akcentas, pažymintis Lietuvos Respublikos šimtmetį, veikiausiai atsiras anksčiau, nei bus atnaujintas visas skveras.

Pasiryžus atnaujinti Danės skverą, buvo nuspręsta jį paskirti Lietuvos Respublikos šimtmečiui, kuris bus minimas kitąmet.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Elida Mantulova pastebėjo, kad konkursą laimėję projektuotojai savo pasiūlyme buvo nurodę, jog šią sukaktį skvere būtų galima įamžinti šimtmečio, laiko ar miesto raidos juosta.

Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja patikino, kad 2018-aisiais skveras ir krantinės dar tikrai nebus spėtos atnaujinti.

„Tai tikrai neįmanoma, nes yra hidrotechniniai įrenginiai – krantinė, kurios sutvarkymas pareikalaus daugiausia darbo laiko ir derinimo procedūrų“, – patikino pavaduotoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arnoldas

Arnoldas portretas
Manau , kad tai būtų Lietuvos kaip okupacinės valstybės įvaizdžio formavimas. Juk Klaipėdos kraštas iki nepriklausomybės paskelbimo NIEKADA NEBUVO LIETUVOS dalis.

jau nusibodo

jau nusibodo portretas
Užteks akcentų. Darykit tikrą kultūrą.

Whatever

Whatever portretas
to: miestietis Mirusiais jau nereikia rūpintis. Mažiau dėmesio skirkite tam. O kasimas kūno po žeme prasta tradicija, kai yra technologijos. Mažiau skirtų laiko lėšų žmonės kapinėms, patys geriau gyventų ir laimingesni būtu. Geros dienos.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių