Šeštadienio rytą Klaipėdoje – policijos reidas

Klaipėdos kelių policijos tarnybos ekipažai šeštadienį uostamiesčio gatvėse tikrino vairuotojų blaivumą, reidas vyko ir tarptautinėje perkėloje, kur tikrinti vilkikų vairuotojai.

Pirmasis neblaivus pilietis įkliuvo Sausio 15-osios ir Žiedų skersgatvio sankryžoje. Patikrinimui sustabdytą „VW Passat“ vairavo Mažeikių gyventojas. Vyrui nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,14 prom. alkoholio.

Kiek vėliau įkliuvo du vairuotojai, neturintys vairuotojų pažymėjimų. Dar vienas vairuotojas mašiną vairavo ne tik be teisių, bet ir neturėdamas civilinės atsakomybės draudimo.

Toliau patikrinimas persikėlė į perkėlą, kur buvo tikrinami keltu į Klaipėdą atvykę vairuotojai.

Kelionę teko nutraukti vienam Latvijos piliečiui, kuris vilkiką vairavo neblaivus. Vyrui nustatytas 0,22 prom. girtumas.

Reikalų su policija turėjo ir neseniai vairuotojo pažymėjimą įgijęs vairuotojas. Jaunuoliui nustatytas 0,20 prom. girtumas, nors vaikinas įtikinėjo, jog blaivumą tikrinosi kelte, prieš sėsdamas prie vairo. Vaikinui surašytas protokolas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietė

Pilietė portretas
Apie musų policija nepasakysiu nei vieno gero žodžio. Labai žemas lygis.

pagarba

pagarba portretas
Linkiu stiprybės jaunai komandai. Pagarba, jūs pasirinkot labai sunkią profesiją. Šalyje, kur chamizmas būdingas jauniems ir seniems, kurie patys muša ir patys rėkia, kur greičiau apspjaudys, o ne pakylės. Kaip ir žurnalistus. Tik sveikoji visuomenės dalis galėjo duoti tokį pakylėtą apibūdinimą policijoje dirbantiems- ANGELAI SARGAI. Žurnalistams - sarginiai visuomenės šunys. Pirmyn ir ačiū.

Anonimas

Anonimas portretas
jūs komentuotojai ne policininkus kritikuokite o susirūpinkite kokia padėtis keliuose - prie vairo girtuokliai kada pajaus atsakomybę vairuotojai
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių