Senjorai liko už durų: į A. Mamontovo koncertą pasiūlė tik stovimas vietas

Klaipėdiečiai senjorai liko nusivylę, kai negavo bilietų į nemokamą Andriaus Mamontovo Vasario 16-osios koncertą "Švyturio" arenoje. Nors prie kasų kai kurie atėjo dar prieš bilietų pardavimo pradžią, jiems buvo pranešta, kad laisvos – tik stovimos vietos.

Klaipėdietis Bronius (pavardė redakcijai žinoma – A.D.) su nuoskauda pasakojo, kad prie kasų jis atėjo prieš 10 val., kai kasininkė visiems laukiantiesiems paaiškino, jog liko tik stovimų vietų bilietai.

"Niekaip nesuprantame, kaip tai galėjo įvykti. Juk prekyba bilietais už tą simbolinį 2,50 euro mokestį turėjo prasidėti 10 val., o jau prieš tą laiką beveik 7 tūkst. bilietų nebebuvo. Liko tik stovimų vietų bilietai. Ir tada tie visi senukai, kurie laukė prie kasų su tais savo ramsčiais, ėmė skirstytis. Čia kažkas yra nešvaru. Susidaro įspūdis, kad miestui senjorai nereikalingi", – piktinosi 74-erių klaipėdietis.

Broniaus teigimu, pagyvenę žmonės nepajėgia nusipirkti bilietų į koncertus. Vyras labai apsidžiaugė, kai atsirado galimybė už prieinamą kainą apsilankyti Vasario 16-osios šventei skirtame renginyje.

"Norėjau kartu su žmona nueiti ir pasiklausyti A.Mamontovo, nes tik per televizorių jį matome. Jis toks patriotiškas, mes labai jį gerbiame. Jei būtų įprastas koncertas, tai kainuotų jau ne pustrečio, o 25 eurus. Už tiek aš visą savaitę galiu prasimaitinti. Labai norime, kad nors kas nors mus užjaustų. Bet matome, kad senjorai ima nusibosti valstybei", – apgailestavo Bronius.

Žvejų rūmų administratorė Kristina Jakštė teigė labai nustebusi dėl šio atvejo, esą iki 13.30 val. dar buvo galima nusipirkti sėdimų vietų bilietų į A.Mamontovo koncertą.

Bilietus buvo galima įsigyti Žvejų rūmų, Koncertų salės, "Švyturio" arenos kasose, "Perlo" terminaluose, taip pat internetu.

"Internetu vienu metu pirko labai daug žmonių, pasitaikydavo, kad kai kurie pretendavo į tas pačias vietas, todėl sistema ir rodė, jog bilietų visai nėra. Tereikėdavo atnaujinti programą ir vėl buvo matyti realus bilietų skaičius tą momentą. Kitaip tariant, galbūt kasininkė kažko nepadarė, todėl žmonės liko be bilietų. Žinoma, labai dėl to apmaudu", – apgailestavo K.Jakštė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

2 "to gyvuliiai"

2 "to gyvuliiai" portretas
Nemikčiok pridurkė. Taurę pakeliu nebent per šventę ir su saiku. Ne taip kaip mūsų prasigerusi "nepriklausoma Litva". Aj, taip, pamiršau, jus vargšelius jug "rusas gerti išmoke". Nuopysų tauta. Ir dėl mano pensijos nesijaudinkite, ir dabar rašydamas čia komentarus gyvenų truputi virš 20 kart geriau nei šios supistos valstyves pragyvenimo vidurkis. Taip kad čiulpkit tas savo šūdo vertas naujienas ir stumdikites eilese prie Lidlo ir Švyturio arenos kasų.

> emigr@nt

> emigr@nt portretas
painiojate , protinguoli , "senjora" su "sinjoru" - pasiskaitykite Vikipedija arba tarptautiniu zodziu zodyna.

Sk.

Sk. portretas
Bilietų neliko ne tik senjorams. Prisijungus prie elektroninės bilietų pardavimo sistemos 10 val., jų jau nebebuvo... Jei bilietai buvo išplatinti organizacijose - tai nereikėjo ir skelbti.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių