Sendvario seniūnijos šventė Sudmantuose

Penktadienio vakarą Sudmantuose netilo juokas ir linksmybės. Čia įvyko tradicinė Sendvario seniūnijos šventė, kviečianti bendruomenę vėl susiburti kartu.

Šventės metu gyventojai klausėsi kapelos „Marvežiai“ muzikinių sveikinimų, šoko pagal grupės „Dinamika“ dainas.
Gyventojams besilinksminant, neeilinę atrakciją pateikė ir dienraštis „Klaipėda“.

„Klaipėda – mano akys į uostamiesčio naujienų pasaulį“ – tokiu šūkiu buvo pristatyta laikraščio dovanojama fotosesija, kviečianti gyventojus įsiamžinti su nuotaikinga popierine akimi.
Iš visų, nusifotografuoti panorusių šventės dalyvių buvo išrinkti 20 laimingųjų, kurie apdovanoti originaliais „Klaipėdos dienraščio“ prizais.

Linksmybėms įsibėgėjus buvo paskelbta ir konkurso „Gražiausia sodyba“ nugalėtoja. Ja šiais metais tapo Danutė Gelumbickienė.

Už sodybų puoselėjimą, bendruomeniškumą ir aktyvią veiklą buvo apdovanoti ir kiti Sendvario seniūnijos gyventojai: Birutė Valančiauskienė, Judita Armonienė,  Vaida ir Virginijus Andrijauskai, Birutė Tamušauskienė, Ingryda Razutienė, Remigijus Butkevičius, Silvija ir Vytautas Paulai bei Jonas Kavaliauskas.

„Šioje bendruomenėje gyvena labai šaunūs ir aktyvūs žmonės“, – pastebėjo dienraščio „Klaipėda“ rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė, pripažindama, jog tokiose smagiose ir nuoširdžiose šventėse tenka sudalyvauti gana retai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuo daugumos sudmantiškių

nuo daugumos sudmantiškių portretas
Jau ketvirtus metus džiugina mus šventė, kada galim visi sueiti kartu ir pabūt, pašokti.Ačiū organizatoriams už iniciatyvą ir suteiktą džiaugsmą. Sveikatos ir puikių idėjų kitų metų šventei.Mes jos lauksim.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių