Savivaldybei parūpo klaipėdiečių nuomonė

Uostamiesčio savivaldybė nusprendė išsiaiškinti kaip klaipėdiečiai vertina teikiamų paslaugų kokybę, todėl pradeda gyventojų apklausą. Apklausa daugiau nei du mėnesius bus vykdoma raštu ir elektroniniu būdu.

Klaipėdos savivaldybės administracija skelbia kviečianti gyventojus sudalyvauti apklausoje ir įvertinti savivaldybėje teikiamų paslaugų kokybę.

Iki gegužės 31 d. vyksiančios apklausos metu ketinama išaiškinti kaip gyventojai vertina prašymų nagrinėjimo ir aptarnavimo kokybę.

Norintieji dalyvauti apklausoje tai gali padaryti dviem būdais – raštu arba elektroniniu būdu.

Atvykus į uostamiesčio savivaldybę Liepų g. 11 galima užpildyti Asmenų prašymų nagrinėjimo ir aptarnavimo vertinimo anketą.

Į klausimus galima atsakyti ir Klaipėdos savivaldybės interneto svetainėje www.klaipeda.lt tituliniame tinklapyje pasirinkus skyrelį „Įvertinkite paslaugų kokybę“.

Apklausos rezultatai bus skelbiami Klaipėdos miesto savivaldybės interneto svetainėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

niekam nereikalinga apklausa

niekam nereikalinga apklausa  portretas
Pirmiausia apklausos reikia dėl Klaipėdos valdžios požiūrio į žmones, jų nuomonę įvairiais klausimais. Juk dabar į žmones visiškai neatsižvelgiama. Ar reikėtų žmonėms piketuoti, gadinti nervus, jei valdžia įsiklausytų į jų poreikius, nuomonę ir pan. Ar būtų tada gadinamasveikata dėl krematoriumo, dėl pirties, dėl visą centrą užgožusių namų-vaiduoklių, dėl upės pavadinimo, dėl skverų tvarkymo, dėl medžių kirtimo, dėl tilto statybos, dėl autobusų, taksi spalos ir pan.

jerominas

jerominas portretas
Ne tokios apklausos reikia. Žmonės norėtų pareikšti nuomonę, kaip yra tvarkomas miestas, įvertinti politikų darbą.. Bet liberalai "nepatogios" apklausos niekada nedarys.

Audra

Audra portretas
Miestelenai bukite ramus apklausos rezultatai bus teigami pagiriamieji savivaldybes darbui. Kainuos tai miestui bet ar saviem pinigu gaila Kad valdzia net nesiteikia ateiti I kabineta pirmame aukste ar veluoja tai yra normalu , supraskite JIE DIRBA Pasikelusiu valdziamogiu buveine
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių