Savivaldybė nori perimti patalpas

Uostamiesčio savivaldybė nori perimti patalpas, kuriose anksčiau veikė Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos Klaipėdos skyriai. Kam jos galėtų būti panaudotos, kol kas nėra apsispręsta.

Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos Klaipėdos padalinys anksčiau buvo pastato, įsikūrusio adresu K.Donelaičio g. 3, pirmojo aukšto patalpose.

Prieš kiek daugiau nei trejus metus įstaiga persikraustė į naują objektą Šilutės plente. Senosios patalpos įstaigai tapo nebereikalingos.

Gegužės pabaigoje uostamiesčio savivaldybė sulaukė Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos siūlymo perimti minėtas patalpas.

"Sutiktume tai padaryti. Dėl to parengėme atitinkamą sprendimo projektą", – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjas Edvardas Simokaitis.

Manoma, kad šios patalpos galėtų būtų panaudotos savarankiškoms savivaldybės funkcijoms vykdyti – socialinėms paslaugoms planuoti ir teikti, tokią veiklą vykdančioms įstaigoms steigti, išlaikyti ir bendradarbiauti su nevyriausybinėmis organizacijomis.

"Dar nesame nusprendę, kas galėtų įsikurti. Gavome pasiūlymą ir parengėme sprendimą. Be to, neaišku, ar mums bus perduotos patalpos. Sprendimą turi priimti Vyriausybė, nes tai valstybės turtas", – komentavo vedėjas.

E.Simokaitis atkreipė dėmesį, kad dabar šias patalpas pagal panaudos sutartį valdo asociacija "Klaipėdos samariečių bendrija". Pastarosios jai perduotos iki 2025 m. vasario 17 d.

Patalpos savivaldybei būtų atiduotos su galiojančia panaudos sutartimi.

"Perėmę patalpas spręstume, ką daryti su įsikūrusia organizacija: ar leistume jai toliau veikti šiose patalpose, ar ieškotume kitų", – komentavo vedėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautui

Vytautui portretas
Vadinamos partijos, tiksliau nusikalstamos struktūros, puikiausiai gyvenančios iš nuomilžių, otkatų ir pan., privalo nuomotis patalpas iš savų surinktų pinigų, o ne dar jiems dovanai duoti patalpas puikioje miesto vietoje.

Vytautas L.

Vytautas L. portretas
Sukelti visų mieste registruotų Partijų būstines (dabar jos yra išsimėčiusios po visą miestą - užima kartais ir labai prestižines miesto patalpas) į vieną vietą .Būs geriau ir partijoms ir pačiam miestui.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių