Savaitgalį vėl ribos eismą

Artėja dar vienas renginių kupinas savaitgalis. Kai kuriems klaipėdiečiams dėl mieste vyksiančių iniciatyvų reikės apsišarvuoti kantrybe, nes bus draudžiamas eismas pagrindinėje Herkaus Manto gatvėje.

Šį šeštadienį kariškiai kviečia miestiečius į Kariuomenės ir visuomenės vienybės dienai skirtus renginius. Be jų, dar vyks ir Spalvų bėgimas, tad klaipėdiečiai patirs tam tikrų nepatogumų.

Dėl šventiškų pratybų "Baltops 2018" dalyvių eitynių bus uždaromas transporto eismas nuo 11.30 iki 22 val. Herkaus Manto gatvės ruože nuo Danės gatvės iki Liepų ir Naujojo Sodo gatvių sankirtos.

Nuo 9 iki 20 val. – Danės gatvės ruože nuo Naujojo Uosto iki J.Karoso gatvių ir įvažoje iš Jūros į Danės gatvę.

Tą pačią dieną Klaipėdoje organizuojamas spalvingas bėgimas, todėl nuo 13 iki 16 val. jo dalyviai užims 2 km kelio ruožą nuo Klaipėdos vasaros estrados iki Lietuvininkų aikštės.

Šie ir kiti eismo organizavimo klausimai buvo aptarti Klaipėdos savivaldybės administracijoje.

Pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo Olego Mariničiaus, renginiai vienas kitam netrukdys ir didelių nepatogumų gyventojams nesudarys.

"Renginių šiais metais – labai daug, be to, reikia nepamiršti, kad Mokyklos, Pamario, Tilžės ir kitose gatvėse vyksta remonto ir statybos darbai, kurie irgi trukdo eismui. Kalbėjomės su Spalvų bėgimo organizatoriais, aptarėme ne tik eismo, bet ir saugumo klausimus. Normalu, kad gyvame mieste nuolat kas nors vyksta", – teigė direktorius.

Jis informavo, kad apsilankę internetiniame tinklalapyje eismoinfo.lt uostamiesčio gyventojai ir svečiai galės matyti naujausią informaciją apie vykdomus kelio darbus, gatvių dangos būklę ar keltų grafikus.

"Nepatogumai yra laikini. Norėdami labiau pagelbėti miestiečiams bei svečiams, nusprendėme prisijungti prie šios sistemos", – sakė O.Mariničius.

Informacija šiame puslapyje nuolat atnaujinama. Pasirinkus konkrečią gatvę, bus galima paskaityti, kokie darbai čia vyksta, kada numatoma juos baigti bei sužinoti, kiek vidutiniškai teks laukti spūstyje.

Duomenis atnaujins ir kontroliuos viešoji įstaiga "Klaipėdos keleivinis transportas". Pabrėžiama, kad mokesčių mokėtojams tai nieko nekainuos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
o tai iš savo kiemo danės g. nebegaliu išvažiuoti? tai o jei neskaitai kasdien naujienų. Kaip tada.

As

As portretas
Šaunu kad mieste pagaliau vyksta daug renginių kuriuose judama, o ne bukai kilnojami alaus bokalai. Bambekliai visad bus nepatenkinti, tiesiog planuokitės savo laiką kitaip judėti. Daugiau pozytivumo!

vėjai

vėjai portretas
Lakstyti gali kada nori ir kur nori.Geriau eitų kokių šiukšlių rinkti-tai niekam netrukdytų ir būtų nauda.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių