Sankryžos laukia permainos

Siekiama, kad šiuo metu itin nepatogi Kauno gatvės ir Šilutės plento sankirta kuo greičiau būtų rekonstruojama. Permainas planuojantys valdininkai iki šiol nebuvo numatę pirmenybės minėtai gatvių sankirtai.

Uostamiesčio saugaus eismo komisijos nariai įsitikinę, jog būtina kuo skubiau imtis veiksmų Kauno gatvės ir Šilutės plento sankryžoje.

Tai akcentuota neseniai vykusio posėdžio metu, kai buvo išklausyti Klaipėdos savivaldybės Investicijų ir ekonomikos departamento atstovai, kalbėję apie Šilutės plente numatomus darbus.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas teigė, kad pirmiausia rekonstrukciją šioje arterijoje žadama pradėti nuo vadinamojo Tilžės žiedo iki Paryžiaus Komunos gatvės.

Darbų ties Kauno gatvės ir Šilutės plento sankryža numatyta imtis vėliau.

Tokie planai ne itin sužavėjo Saugaus eismo komisijos narius, kurie vieningai sutarė, jog būtina kuo skubiau imtis ir minėtos judrios, tačiau netvarkingos gatvių sankirtos rekonstrukcijos.

Specialistų teigimu, šiuo metu rekonstruoti planuojamo ruožo nuo žiedinės sankryžos iki Paryžiaus Komunos gatvės projektas jau parengtas. Darbai turėtų prasidėti kitąmet, todėl į šį projektą įtraukti Kauno gatvės ir Šilutės plento sankirtos rekonstrukcijos jau nepavyks.

Tačiau pastebima, kad permainas minėtame gatvių susikirtime galima planuoti atskirai ir siekti, jog abu projektai būtų vykdomi kaip įmanoma suderinamiau.

Saugaus eismo komisijos nariai sutarė, kad sankryžos rekonstrukcijos projektavimas turėtų prasidėti kitąmet, o rekonstrukcijos darbai baigti 2019-aisiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ert

Ert portretas
Kiek galima rašyti tą patį per tą patį?

Kauno

Kauno portretas
Uzknyso jau ta sankryza negyvai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių