Sąjūdžio parke norima interneto

Sąjūdžio parko lankytojams ketinama sudaryti galimybę nemokamai naudotis internetu.

Sąjūdžio parko dalį, esančią prie Šv.Juozapo Darbininko bažnyčios ir "Pajūrio" progimnazijos stadiono, atnaujinančios įmonės uostamiesčio savivaldybės atstovai paprašė įrengti interneto prieigą.

"Išsakėme savo mintį, rangovai dabar bendraus su projektuotojais ir aiškinsis galimybes. Interneto poreikis tikrai yra", – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Pasak V.Švedo, Sąjūdžio parko dalies atnaujinimas vyksta pagal planą, darbus buvo šiek tiek pristabdę tik lietingi orai. Nepaisant to, tikimasi, kad šiemet pavyks užbaigti didžiąją jų dalį.

Kitais metais liktų tik sudėlioti paskutines detales.

Šioje Sąjūdžio parko dalyje bus suformuotas tvenkinys, per kurį drieksis tilteliai, kalnelis, kur žiemą galės čiuožinėti vaikai.

Bus nutiesti pėsčiųjų ir dviračių takai, įrengtas riedlentininkų, riedutininkų ir BMX dviratininkų parkas, kuris bus vienas geriausių Lietuvoje.

Sąjūdžio parko infrastruktūrą papildys ir nauja vaikų žaidimų, šunų vedžiojimo, gimnastikos aikštelė.

Numatyta įrengti ir amfiteatrą, kur vyktų įvairūs renginiai.

Atnaujintas bus ir apšvietimas, o didesnį saugumą užtikrins vaizdo stebėjimo kameros.

Darbai atsieis beveik milijoną eurų. Tikimasi, kad klaipėdiečiai atnaujinta erdve galės džiaugtis jau kitą vasarą.


Šiame straipsnyje: Sąjūdžio parkasinternetas

NAUJAUSI KOMENTARAI

to mda

to mda portretas
Ne visi nori naudoti mobilų internetą, nes tai kainuoja. O nemokamo WiFi zonų galėtų būti kuo daugiau, pvz., senamiestis ir visos poilsio zonos, todėl kiekvienas pajudėjimas ta kryptimi yra sveikintinas.

Mda

Mda portretas
Kam reikalingas tas internetas? Yra mobilus internetas ir naudokitės.

Jau laukiame

Jau laukiame portretas
Amfiteatras butu nuostabu...nustatytomis valandomis rinktusi ivairios grupes, ziuretume iseiginiu dienu vakarais ivairiausius zmones, mokancius, norincius ir turincius ka parodyti zmonems.....o publikos butu pilna, nes siame uzmirstame miesto pakrastyje nera jokiu ivairumu..... mintis ...super, butu kaip Ispanijoje, kai vakarais renkasi publika ir soka sau ....flamenko...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių