S. Skvernelis Rusnės gyventojams žada aiškų atsakymą dėl estakados

Premjeras Saulius Skvernelis piketuoti dėl vis nepastatomos estakados besirengiantiems Rusnės gyventojams žada pateikti aiškų atsakymą, ar tokia estakada iš viso įmanoma.

„Tai yra amžinas klausimas, daug pažadų, kurių buvo, dėl to aš nežadėsiu, aš tikrai įvertinsiu objektyviai, ar tai įmanoma padaryti, ir bus pasakyta gyventojams, kad arba jūs nepuoselėkite iliuzijos – niekada nebus, arba jeigu pasakysime, kad ji bus, ji bus pastatyta“, – žurnalistams šeštadienį sakė ministras pirmininkas.

Jis sakė suprantantis Rusnės gyventojus, tačiau atkreipė dėmesį, kad per du su puse mėnesių, kai dirba ši Vyriausybė, estakadą būtų buvę sunku pastatyti.

Rusnės bendruomenė šią savaitę pranešė apie piketę prie Seimo, reikalaudama aiškių atsakymų dėl estakados potvynių nuolat užliejame kelyje statybos. Planuojama, kad pikete kitą savaitę dalyvaus keliasdešimt žmonių.

S.Skvernelis sakė, kad reikėtų iš naujo įvertinti parengtą projektą, išsiaiškinti, ar nėra kitų būtų nei estakados statybos išspręsti rusniškių problemoms.

„Esminis dalykas, kad turi būti efektyviai ir kaip galima pigiau išspręsta ši problema“, – sakė S.Skvernelis.

Automobilių kelių direkcijos vadovas Egidijus Skrodenis BNS anksčiau sakė, kad skyrus reikiamą finansavimą, Rusnės gyventojai potvynių semiamo kelio atkarpoje į Šilutę estakados gali sulaukti jau 2020-aisiais. Skaičiuojama, kad estakada galėtų kainuoti apie 7 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rmvydas

Rmvydas portretas
Tegu pirmiausia suremontuoja pylimą prie Nemuno senvagės, kuris nukreipia potvynio vandenį pro Griniaus tiltą. Ko vertas hidrodinaminis skaičiavimas, kai polderyje išlaužtas pylimas . Tikriausia išpūstam estakados projektui

atsibodo ....rusai puola........

atsibodo ....rusai puola........ portretas
Nešvaistykite pinigus tankams o rūpinkitės žmonėmis......ekonomika........

Premjeras

Premjeras portretas
Kai Klaipėdoje bus pastatyta estakada Baltijos prospekte, ir kituose svarbiuose transporto judėjimą stabdančiuose mazguose , kas leis sutaupyti reikiamus pinigus Rusnės estakadai, tada ir pastatysime.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių