R. Vyšniauskas atidarė antrą tautos kavinę

Uostamiesčio kavinių rinką sudrebinęs buvęs sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas atidarė antrą viešojo maitinimo įstaigą, kuri savaitgaliais transformuosis į naktinį klubą. Kainos „Vyšnioje 2“ taip pat neviršys vieno euro.

Prekybos centre „Žemaitija“ įsikūrusi „Vyšnia 2“ duris atvėrė penktadienį. Dienomis čia veiks kavinė, o ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį vakarais ji virs muzikiniu naktiniu klubu.

Čia koncertuos įvairios grupės, pasirodys didžėjai. Penktadienio vakarą į „Vyšnios 2“ atidarymą susirinkusius žmones, kurių buvo gausu – buvo užimti ne tik visi staliukai, 100 sėdimų, bet ir ankšta prie baro – linksmino grupė „Man-go“.

Dar vienas „Vyšnia 2“ išskirtinumas – savaitgaliais virtuvė čia dirbs iki 6 val. ryto. Tad naktį išalkusiems nebeteks klaidžioti po miestą, ieškant vietos pavalgyti.

Pasveikino ir meras

Pasveikinti R. Vyšniausko, vadinamo Vyšniuku, naujos įstaigos atidarymo proga atėjo ne tik artimieji, draugai, bet ir miesto meras Vytautas Grubliauskas. Uostamiesčio vadovas linkėjo kuo didžiausios sėkmės.

„Juk tik Klaipėdoje vyšnios skleidžiasi net ir žiemą“, – tvirtino V. Grubliauskas.

R. Vyšniauskas-Vyšniukas dėkojo visiems už palaikymą, o ypač savo artimiausiems žmonėms – šeimai. Jis neslėpė, kad atidaryti antrą kavinę pastūmėjo pirmosios sėkmė.

Laukia tik kultūringų lankytojų

Pastaroji sulaukė didelio populiarumo. Buvo siekiama, kad ji taptų tautos kavine, o kainos nebūtų didesnės nei euras, galėtų ateiti visi norintys. Tokios koncepcijos laikomasi ir toliau.

„Nusidriekdavo eilės, trūkdavo vietos", – kalbėjo R. Vyšniauskas. Jis pabrėžė, kad, nors kavinėje bei naktiniame muzikiniame klube kainos ir bus nedidelės, tačiau tai nereiškia, jog čia laukiama netvarkingų, agresyviai nusiteikusių ar maloniai praleisti vakaro neketinančių asmenų.

Kai veiks naktinis klubas, dirbs apsauga ir bus vadinamasis „face control“. Bilieto kaina, priklausomai nuo atlikėjų, svyruos nuo 5 eurų.

Lankytojus „Vyšnia 2“ žada nustebinti vasarą. Apie 400 kv m. ploto terasoje planuojama įrengti savotišką pliažą – bus padėti gultai. Visi norintys galės pasimėgauti saulės voniomis.

R. Vyšniauskas-Vyšniukas planuoja plėsti įkurtą kavinių tinklą. Planuojama, kad tokių kavinių ir naktinių klubų daugės ne tik Klaipėdoje, bet ir visoje Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ygoris don monte

ygoris don monte portretas
vyšnia griaužk vafli, nuosmauka tu :D

Rita

Rita portretas
Puiku,kad gali į kavinukę užeiti ir eilinis gyventojas.Įsivaizduoju,kad konkurentams pikta...Seniai nebuvau buvusi Klaipėdos kavinėseo vyšnioje jau buvau 3 kartus.Sėkmės Vyšniauskui!

Sigitas

Sigitas portretas
Kaip tik Grubliauskas baigs merijavimą ir bus jam proga pasireireikšti pas VYŠNIA.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių