Rimkus gelbės nuo sunkvežimių

Saugaus eismo komisija ieškos būdų, kaip nukreipti sunkvežimių srautus nuo Rimkų gatvės, kur kelią trumpina vairuotojai, išvykstantys iš laisvosios ekonominės zonos.

Saugaus eismo komisija ieškos būdų, kaip nukreipti sunkvežimių srautus nuo Rimkų gatvės, kur kelią trumpina vairuotojai, išvykstantys iš laisvosios ekonominės zonos.

Neapsikentę nenutrūkstančio sunkiasvorio transporto judėjimo pro jų namus, rimkiškiai pagalbos kreipėsi į savivaldybę.

Gyventojai informavo Saugaus eismo komisiją dėl labai intensyvaus vilkikų eismo. Teigiama, kad transporto srautas kerta Rimkų geležinkelį ir rieda iki šiol ramia buvusia Rimkų gyvenviete. Taip vairuotojai esą trumpina kelią iš laisvosios ekonominės zonos.

Žmonės skundžiasi, kad jie nebegali ramiai gyventi, nes nuolatos dūzgia mašinos, be to, padidėjo oro tarša kietosiomis dalelėmis, aplinkoje jaučiamas degėsių kvapas. Tapo nesaugu ir kitiems eismo dalyviams.

Tad rimkiškiai prašė pagalbos, kad būtų sumažintas sunkiasvorių automobilių eismas šiame kelio ruože. Gyventojai norėtų, jog visi sunkvežimiai nuo Rimkų būtų nukreipti į Šilutės plentą, kur iš miesto jie galėtų išvažiuoti pro Baltijos žiedą.

Saugaus eismo komisija šią problemą pažadėjo išspręsti artimiausiu metu. Tai esą dar kartą įrodo, kad Klaipėdai labai reikalinga pietinė išvaža iš miesto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Silutes plento gyventojas

Silutes plento gyventojas portretas
As jums kai nukreipsiu i sulutes plenta eisma tai be padangu liksit :D Neisivaizduojat koks triuksmas yra kai tos furos su savo geleziniais konteineriais vazynejasi silutes plentu,neymanoma net lango prasidaryti nes jokios ramybes nera,o naktimis tai atrodo kad pastoviai perkunija griaudeja nuo to dundesio. Visas kelias i desras pavirtes nuo ju svorio !!!

Gabija

Gabija portretas
Tipiskas lietuviskas poziuris - ziuri tik i savo kiemą. Nori kad jiems viskas butu is panoses patraukta i jau ir taip apkrauta baltijos zieda, kuriame piko metu ivaziavime nuo jaku ziedo buna milzinizkos eiles. Tiesa pasakius is visu pusiu sio ziedo beveik visu metu yra eilės. Negana to pro tapati zieda furos jau ir taip vaziuoja i kroviniu kompanijas. Cia ne nukreipinetu reikia, o statyti nauja kelia!!!

pramone

pramone portretas
nu nutieskit GABALELI asfalto uz kranu per gelezinkeli ir problemos issprestos. Nors ir likes 1 namas prie gelezinkelio su gyventojais, jie priprate prie triuksmo.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių