Projektuotojams – uostamiesčio valdžios pastabos

  • Teksto dydis:

Bendrovės "Panprojektas" vadovei uostamiesčio savivaldybėje teko aiškintis dėl trukdžių rengiant kai kuriuos projektus. Susitikime miesto atstovams pažadėta, kad visi nesklandumai bus pašalinti.

Projektavimo paslaugas teikianti bendrovė "Panprojektas" uostamiestyje vykdo penkis projektus, tarp kurių – ir lopšelis-darželis "Puriena", privažiuojamasis kelias prie Debreceno g. 84 bei kiti.

"Yra keletas projektų, kurie buvo įstrigę, šiek tiek atsilieka pagal numatytus terminus, todėl norėjome susitikti ir tai aptarti", – susitikimo tikslą su bendrovės direktore Elvyra Klimavičiene įvardijo Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Elida Mantulova.

Susitikime savivaldybės atstovams buvo pristatytas naujas bendrovėje Klaipėdos klausimais besirūpinsiantis žmogus, turėsiantis kiek spustelėti projektuotojus neatsilikti nuo numatytų grafikų, tad tikimasi, kad darbai pajudės į priekį.

"Iš esmės darbai vyksta. Ypač jie gerai vyksta "Purienos" lopšelyje-darželyje, tačiau yra dar formaliųjų klausimų, kuriuos reikia suderinti ir padaryti laiku, kad darželis galėtų pradėti veikti nuo rugsėjo 1-osios", – apibendrino pašnekovė.

Miesto savivaldybės atstovai susitikime išgirdo pažadą, kad visi numatyti darbai bus atlikti laiku ir dėl "Panprojekto" kaltės neteks nukelti lopšelio-darželio "Puriena" atidarymo ar kitų numatytų darbų terminų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių