Prie stotelės aptikta šerno gaišena

P. Lideikio gatvėje, netoli autobusų stotelės, esančios šalia posūkio į Pamario gatvę, nežinia kiek laiko guli negyvas šernas. Panašu, kad gaišeną jau apdraskė kiti laukiniai žvėrys.

Pirmosios Melnragės gyventoja pasakojo, kad negyvą šerną jos vaikas pastebėjo dar penktadienį. Maita guli nuo minėtos stotelės apie 150 metrų į miesto pusę, prie pat gatvės.

"Apie negyvą šerną pranešėme atsakingai tarnybai. Žadėjo sutvarkyti, bet niekas nejuda. Ar tai normalu?" – klausė moteris.

Klaipėdietė pasakojo, kad gaišeną jau apdraskė laukiniai žvėrys.

"Kasdien pravažiuojame pro tą vietą. Vaizdas – tikrai nekoks. Viską mato ir vaikai", – pasakojo moteris.

Laukinių žvėrių gaišenų surinkimu uostamiestyje rūpinasi Klaipėdos regiono gyvūnų globos namai. Jos darbuotoja neslėpė, kad pranešimą apie negyvą šerną gavo.

"Mus informavo aplinkosaugininkai. Jie neturėjo žmogaus, kuris pranešė, telefono numerio. Vykome ieškoti gaišenos, išmaišėme visus Girulius, bet neradome. Kai neturime pranešėjo numerio, sudėtinga aptikti tikslią vietą", – aiškino darbuotoja.

Kita tarnyboje dirbanti moteris žadėjo, kad dvėsena bus paimta iki sekmadienio vakaro. Taip pat nurodė, kad apie rastą negyvą šerną pirmiausia reikia informuoti Klaipėdos valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą. Kol ši neduos leidimo, nieko negalima daryti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pripsas

Pripsas portretas
tokiu atveju nedelsiant skambinkite i artimiausia kebabine, staigiai patvarkys...

vietinis

vietinis portretas
cia ir parodo, kaip tarnybos , kurioms tai priklauso, atlieka savo tiesiogini darba, uz kuri beje ir alga yra mokama.

Karabasas

Karabasas portretas
O kur žiūri "žalieji"?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių