Prenumeratos akcijai – malonios staigmenos

Prasidėjusi vienintelio pirmadieniais uostamiestyje pasirodančio dienraščio "Klaipėda" metinės prenumeratos rudens akcija šiais metais – paskutinė. Užsisakyti laikraštį 2017-iesiems skaitytojai galės ne tik už itin patrauklią kainą, bet ir sulauks malonių staigmenų.

Daugiau progų nebebus

Dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Ieva Jašinskienė akcentavo, kad rudens prenumeratos akcija uostamiesčio gyventojus vilios išskirtiniais pasiūlymais ir kainomis.

Užsisakyti dienraštį "Klaipėda" visiems kitiems metams su pristatymu į namus dabar kainuoja tik 45 eurus. Kaina įmonėms – 49,20 euro. Perkant laikraštį kasdien, suma siektų 59,40 euro. Akcija vyks iki lapkričio 10 d.

"Artėjančius 2017-uosius pasitinkame šūkiu "Žinios ištisus metus." Su dienraščiu klaipėdiečiai visada yra pačių karščiausių įvykių sūkuryje. Be to, prie nenutrūkstamo informacijos srauto prisideda ir interneto portalas klaipeda.diena.lt bei rusų kalba leidžiamas savaitraštis "Klaipėda". Siekiame, kad gyventojai savo miestu ir jame vykstančiais procesais domėtųsi kiekvieną dieną, visus metus", – kalbėjo rinkodaros projektų vadovė.

Anot jos, ši prenumeratos akcija šiais metais – paskutinė. Papildomos galimybės užsisakyti laikraštį pigiau nebebus, tad skaitytojai raginami nesnausti.

"Akcijos nepratęsime. Norintieji prenumeruoti dienraštį labai patrauklia kaina tam turi lygiai mėnesį. Be to, skaitytojai jau gali pagalvoti ir apie kalėdines dovanas, kuriomis pasirūpinti norintieji turi galimybę iš anksto. "Klaipėdos" prenumerata 2017-iesiems gali tapti puikiu žiemos švenčių netikėtumu", – tikino I.Jašinskienė.

Stebins dovanomis ir loterija

Rinkodaros projektų vadovės teigimu, patraukli kaina – ne vienintelis šios akcijos privalumas.

"Kiekvienas, užsiprenumeravęs "Klaipėdą" 2017-iesiems su pristatymu į namus, gaus šaunią dovaną. Be to, visi turi progą dalyvauti loterijoje ir laimėti sveikatos centro ir viešbučio "Gradiali" įsteigtus prizus", – intrigavo I.Jašinskienė.

Visose prenumeratos vietose skaitytojai gali užpildyti specialią loterijos anketą. Prenumeratos akcijos pabaigoje burtai padės išaiškinti du laimėtojus.

Vienam nugalėtojui atiteks nakvynė dviem asmenims su pusryčiais, galimybe pasinaudoti sporto sale, SPA vandens zona-sūkurine vonia, šilto vandens baseinu, garine pirtimi, cirkuliaciniu dušu Palangoje įsikūrusiame sveikatos centre ir viešbutyje "Gradiali". Kitam – analogiška dovana, tik ją dar papildys Watsu vandens terapija. Watsu – tai judesio, šokio, masažo ir meditacijos junginys. Atsipalaidavimas kūnui, ramybė protui, džiugesys sielai.

Išskirtinis leidinys

Kaip teigė I.Jašinskienė, "Klaipėda" yra išskirtinis spaudos leidinys uostamiestyje. Jis vienintelis pasirodo pirmadieniais, džiugina gausesniu nei kitų leidinių puslapių skaičiumi ir informacijos kiekiu.

"Kiekvienos dienos numeris skaitytojus pasitinka skirtingais priedais: "Jūra", "Sveikata", "Autodromu" "Ekonomika", "Atžalynu", "Pramogų gidu", "Vakare", – vardijo rinkodaros projektų vadovė.

Kartu su laikraščiu kartą per mėnesį platinamas kultūros ir meno žurnalas "Durys", pasirodo kitų teminių žurnalų. Lapkričio pradžioje skaitytojai sulauks leidinio "Sveikata".

"Klaipėdą" galima užsiprenumeruoti

"Klaipėdos" redakcijoje, Naujojo Sodo g. 1A, "K centras";

"Klaipėdos" skyriuje PC "Akropolis", Taikos pr. 61;

Pavedimu: AB SWEDBANK, sąskaitos Nr. LT39 7300 0100 0226 4304;

Internetu: www.klaipeda.diena.lt/prenumerata.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių