Prekybininkus atleido nuo rinkliavos

Laivų parado mugės prekybininkams nereikės mokėti rinkliavos už leidimą prekiauti ar teikti paslaugas. Tam ketvirtadienį pritarė miesto taryba.

Tradicinė miesto šventė – Laivų paradas, kuris žymi pramoginės laivybos sezono pradžią, šurmuliuos jau po mažiau nei mėnesio – gegužės 20 d.

Kasmet šventės metu vyksta ir mugė, kurioje prekiauja amatininkai, tautodailininkai, liaudies meistrai, tautinio kultūrinio paveldo atstovai, ūkininkai.

Prognozuojama, kad šiųmetinio Laivų parado metu savo dirbinius, rankdarbius pristatys bei pardavinės ir viešojo maitinimo paslaugas teiks 30 prekybininkų.

Jiems nereikės mokėti rinkliavos už leidimą veiklai. Praėjusiais metais miesto taryba tokią lengvatą taip pat suteikė. Pabrėžiama, kad jos dėka į renginį galima pakviesti geriausius savo srities atstovus.

Skaičiuojama, kad, atleidus mugės prekeivius, nuo rinkliavos į miesto biudžetą nepateks beveik 159 eurai. Lengvata nebus suteikiama tiems prekeiviams, kurie prekiaus alkoholiniais gėrimais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pán Julius Becker

Pán Julius Becker portretas
Sveiki Aš esu ponas Julius Becker. patikima paskolos skolintojas Ar jums reikia asmeninės ar verslo paskolą? Reikia paskolą dėl įvairių kitiems tikslams? Jei taip, susisiekite su mumis. Siūlome didžiausią paskolą 50000 eurų 100 milijonų 10000 eurų, 5 000 000 000.dollars, eurais svarų. @ 3% fiksuota palūkanų norma už 1-20 metų laikotarpiui. Mes suteikiame trijų mėnesių lengvatinis laikotarpis Prieš Mėnesinė įmoka prasideda. Taigi, jei jus domina, prašome Kontaktą mumis elektroniniu pašto adresu: (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) perdirbimui. Laukiu jūsų atsakymo. Geriausi linkėjimai, Julius Becker
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių