Iš posto traukiasi ilgametis baseino vadovas

Klaipėdos „Gintaro“ sporto centras liks be direktoriaus. Iš pareigų traukiasi ilgametis šios biudžetinės įstaigos vadovas Valentinas Vytautas Šeputis. Centrui jis vadovavo beveik 38 metus.

V.V.Šeputis prašymą nutraukti darbo sutartį šalių susitarimu pateikė prieš dvi savaites – gegužės 25 dieną. Trečiadienį šį klausimą svarstė miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto nariai.

Siūloma V.V.Šepučio darbo sutartį nutraukti nuo gruodžio 30 dienos.

Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vedėja Jolita Grigaitienė tvirtino, kad pasiliktas laiko rezervas, kol bus išrinktas naujasis vadovas.

„Labai ilgai užtrunka konkursai, kol išrenkamas tokių įstaigų vadovas“, – tvirtino vedėja.

Jei iš pareigūnų pasitraukus V.V.Šepučiui dar nebus išrinktas naujas įstaigos vadovas, šias pareigas laikinai eiti bus pavesta pavaduotojai Aldonai Vaitkienei.

Nutraukus darbo sutartį, V.V.Šepučiui bus išmokėta šešių mėnesių jo vidutinio darbo užmokesčio dydžio išeitinė išmoka – beveik 5,9 tūkst. eurų, neatskaičius mokesčių.

Taip pat piniginė kompensacija už nepanaudotas kasmetinis atostogas, kuri siekia apie 1,45 tūkst. eurų, neatskaičius mokesčių.

Nurodoma, kad šios lėšos bus skirtos iš biudžetinės įstaigos darbo užmokesčiui skirtų asignavimų. J.Grigaitienė atkreipė dėmesį, kad išeitinė išmoka nėra didelė, o fonde esamų lėšų užteks.

V.V.Šeputis „Gintaro“ sporto centrui nepertraukiamai vadovavo beveik 38 metus.

Šešių mėnesių darbuotojo vidutinio darbo užmokesčio dydžio išeitinė išmoka gali būti mokama, kai darbuotojo nepertraukiamasis stažas toje darbovietėje yra daugiau kaip 240 mėnesių – 20 metų.

Pats V.V.Šeputis nekomentavo, kodėl nusprendė dabar pasitraukti iš pareigų ir ką veiks ateityje.

„Tai mano asmeniniai dalykai“, – teigė vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Starto dėžė

Starto dėžė portretas
Galėtų p. Šeputis į kadencijos pabaigą gerą darbą padaryti - naują starto signalo aparatūrą nupirkti. Turbūt nebuvo varžybų, kad ši "dėžė" nesugestų ir jaunųjų plaukikų nepavestų. Ar ne gėda prieš kitus miestus?

mauras

mauras portretas
Nesuprantu, įstatymas sako, kad kai pats išeini gauni dviejų mėnesio išeitinę, o čia 6 mėn. Tipo savas.

Keista

Keista portretas
Keista, , kad taip ilgai išbuvo, tikrai reikia jaunesnio žmogaus
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių