Politikai ragino atsikratyti mokesčių

Klaipėdos politikai vakar skambiai minėjo Laisvės nuo mokesčių dieną. Išsišokėlių elgesys sulaukė ir užsieniečių dėmesio.

Perpiet miesto centre šmirinėjusių miestiečių dėmesį patraukė neįprastas vaizdas.

Viduryje Herkaus Manto gatvės pražygiavo būrelis entuziastų su plakatais. Šie ragino nusimesti mokesčių naštą, garsiai skandavo "Sveikiname – pagaliau "atidirbome" ir sumokėjome visus metų mokesčius!"

Priekyje kolonos Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas su pagalbininkais tempė medinį karutį. Netrukus jie stabtelėjo prie "Arkos" paminklo.

Pro šalį ėjusius vokiečius nustebino protestuotojai. Kai Klaipėdos vicemeras Artūras Šulcas jiems paaiškino apie iniciatyvą, turistai panoro drauge nusifotografuoti.

Kaip juokavo V.Grubliauskas, akcija netikėtai tapo tarptautine.

Miesto liberalai taip kvietė "išsilaisvinti nuo valdžios kvailysčių", daugiau dirbti ne mokesčiams, o sau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Poviliux

Poviliux portretas
Tai bent bajeris, po kartuve atejo pastoveti net pats Meras!

citata iš Arvydo Juozaičio knygos

citata iš Arvydo Juozaičio knygos portretas
,,Klaipėdos skylėta antklodė užmesta ant Memelio akėto kūno.Šis polis-dvipolis yra Lietuvos stebuklas, neleidžiantis lietuviui puikuotis vienaveide autobigrafija, verste verčiantis pagalvoti ir apie Prūsijos sienas.Jeigu kuris klaipėdietis(ne klaipėdiškis)ima ir paplekšnoja miestui per petį, esą, girdi,koks tu vakarietiškas, mieste,koks tu atviras ir kaip gera tavyje alsuoti LIBERALUI-ŽMOGUI BE ŠAKNŲ, galime būti tikri, kad toks žmogus myli tik save.Ne ,,vakarietiškumas" čia svarbiausia,o kitoks nei Lietuvoje civilizacijos ciklas.KLAIPĖDA NE PROVINCIJA, O IR NE MIESTAS NIEKO SAU, IR NE LIBERALIZMAS.ČIA SVARBIAUSIA - GIRDĖTI PRAEITIES GAUSMĄ.Išgirdus jį, dabartis tampa švaresnė ir gatvės tampa švaresnės nei visoje Lietuvoje, ir kiemai tvarkingesni.."

anonimui

anonimui  portretas
iš kur žinote kokia būtų buvusi Klaipėda ? :)))) Gal valdant ne liberalams seniai gyventume kaip Amsterdame ? :))))
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių