Poilsio parke – sugadinti treniruokliai

Poilsio parke neseniai vykusios rekonstrukcijos metu sumontuoti treniruokliai jau lūžta. Ar tai vandalų darbas, o gal gaminio brokas, turėtų išsiaiškinti specialistai.

Pasibaigus antrajam parko rekonstrukcijos etapui, jame atsirado nemažai aktyviam laisvalaikiui skirtų įrenginių. Einant taku arčiau geležinkelio, įrengta aikštelė žaisti futbolą, o greta jos – treniruokliai.

Savaitgalį klaipėdiečiai atkreipė dėmesį, kad kai kurie šios aikštelės įrenginiai jau sulūžo.

Iš pirmo žvilgsnio nepanašu, kad čia pasidarbavo vandalai.

Nebegalima naudotis dviem įrenginiais. Vienas jų skirtas kilnoti sunkumus. Tačiau rėmas, į kurį atremtas svarmuo, nulūžęs nuo pagrindo ten, kur buvo pritvirtintas prie žemės.

Pavojinga naudotis ir skersiniais, kurie, ko gero, nuo aktyvaus vyrų sportavimo sulinko. Vieną dieną ir jie gali nulūžti.

Dažnai čia besilankantys žmonės piktinasi tai vandalais, tai brokdariais.

Klaipėdos miesto policijos komisariatas dar negavo skundo dėl sulaužyto inventoriaus.

Nieko apie tai nežino ir savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai. Gali būti, kad treniruokliai buvo sugadinti savaitgalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

A. V

A. V portretas
Ten kai jau pastatė jau pradėjo klibėti. Tie įrengimai ant snarglių sukabinti. Prieš du mėnesius savivaldybėje buvo pranešta. Buvo atsakyta kad darbdaviai sutvarkys. Bet taip ir šūdą kas tvarkė. Kažkas darosi pinigus kad tokį broką sukiša, o atsakyt nėra kam. Vot taip mokesčių pinigai išvaitomi. Reikės pagalvoti kaip man tų mokesčių nemokėti.

r

r portretas
Tai kad ten net nepridavus objekto , tie turnikai klibejo. Bet i kisene ir viskas graziai prisidave. O dabar jau tryda prasidejo.

nekazka tris klases baiges

nekazka tris klases baiges portretas
metalinės dalys irgi labiau aliuminį primena :D . genijus nezino ,kad aliuminis- metalas.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių