Po remonto – pavojai gatvėje

Dujotiekio rekonstrukcijos darbus baigę darbininkai paliko judrioje gatvėje neužasfaltuotą plotą, užpylę jį skalda. Iki savaitės galo automobiliai išsklaidė akmenis, kilo avarijų pavojus, ratų spraigomi nemaži akmenukai pataikė ir į pėsčiuosius.

Dujininkai darbavosi Naujojo Sodo gatvėje, ties sankryža su Puodžių gatve. Šioje vietoje mašinos išvažiuoja iš viešbučio garažo, automobiliai suka ir stoja aikštelėse, viešbučio klientai eina iš vieno pastato į kitą.

Po remonto likęs nesutvarkytas gatvės plotas kėlė nepatogumų daugybei žmonių.

Iš garažo išvažiuojantys vairuotojai priversti laukti momento, kada abi gatvės eismo juostos yra tuščios, tad tenka spustelėti greičio pedalą. Užvažiavę ant po gatvę pasklidusios skaldos, mašinų ratai prasisuka, automobiliai tampa nevaldomi, kyla avarijų pavojus.

Ketvirtadienį vienas po pravažiuojančio automobilio ratais patekęs akmenukas pataikė moteriai į galvą ir sukėlė jai skausmą. Šį kartą incidentas baigėsi laimingai, pvz., akmuo nekliudė akies ir neprakirto odos.

Tačiau iki penktadienio popietės darbininkai šioje gatvėje taip ir nepasirodė.

Klaipėdiečiai jau sunerimo dėl negerėjančios situacijos, jie vis prisimena, kaip greitai šią vasarą po vandentiekio avarijos buvo sutvarkyta Pilies gatvė.

Paskutinę savaitės darbo dieną bendrovės "Energijos skirstymo operatorius" (ESO) atstovė ryšiams su visuomene Akvilė Adomaitytė teigė, kad dujotiekio rekonstrukcijos darbus atliko įmonės rangovai.

"Darbams atlikti nuo kelio dangos buvo laikinai pašalintas betonas. Dėl lietaus pastarosiomis dienomis kelio būklė suprastėjo, bet jau šiandien (penktadienį) ji bus pagerinta, o kitos savaitės pradžioje bus baigti betonavimo darbai. Atsiprašome už laikinus nepatogumus. Dujotiekio rekonstrukcija gyventojams pagerins dujų skirstymo kokybę, tinklas bus saugesnis ir patikimesnis", – vakar patikino A.Adomaitytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ESO atstovei

ESO atstovei portretas
Dujotiekio rekonstrukcija yra planinis darbas, taigi kad nesutvarkėte iškart kelio yra planavimo problema.

jusu vardas

jusu vardas portretas
Kol ponai vazines valdiskom masinom, tol ir bus betvarke keliuose. Kai reiks savo tvarkyt gal kas ir pasikeis.

kazkaip

kazkaip portretas
idomiai dabar tvarko tas gatves,Palanga-Klaipeda taip pat pirma pripyle akmenuku,kai visi sociai apsiskalde langus uzasvaltavo.tik manau kad akmenuku duobese nebuvo,jie visi buvo isdrabstyti po kelia
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių