Po langu pakibo eglutė

Klaipėdoje vienas Liepų gatvės daugiabutis nustebino originalia šventine puošyba. Žaisliukais papuošta kalėdinė eglutė pakabinta lauke po langu.

 

Kalėdoms miestas ėmė puoštis jau po Visų Šventųjų dienos. Kalėdinė atributika anksčiausiai radosi prekybos centruose, parduotuvių ar kavinių vitrinose.

Likus kelioms savaitėms iki švenčių, savo butų langus žibančiomis lemputėmis, advento vainikais ar kitomis puošmenomis ėmė dabinti ir klaipėdiečiai.

Kai kurie ant išorinės sienos pritvirtino į namus kopiantį Kalėdų Senelį, elfus ar kitus švenčių herojus. Tuo suteikdami džiaugsmo ne tik sau, bet ir kaimynams ar praeiviams, kurie gali pasigrožėti šiomis puošmenomis.

Tačiau bemaž originaliausiai pasipuošė vieno Liepų gatvės daugiabučio gyventojai, savo eglutę pakabinę palangėje lauke.

Žaliaskarė atrodo tarsi pakibusi ore, vis nedrįstanti įsiprašyti į svečius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ert

Ert portretas
Kelinti metai jau taip, o jūs ir nepastebėjot. O kai jau netyčia užmatėt, tik tokį niekalą suraityt tepavyko. Kaip aš jūsų žurnalistų nekenčiu, kaži ar yra labiau apgailėtina žmonių grupė nei toks filadelfijų klanas.

Rasa

Rasa  portretas
Labai orginalu.šaunuoliai

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Dziugu, kad pasipuose eglute ir dargi ismoningai....saunuoliai....o kitiems Liepu gatves tinginiams belieka pavydeti ir papliotkinti....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių