Pirmoji pamoka uostamiestyje koreguos eismą

Rugsėjo 1-osios rytą transporto priemonių vairuotojams teks aplenkti Lietuvininkų aikštę. Dėl čia vyksiančio mokslo metų pradžios renginio bus ribojamas eismas.

Tradicinė Pirmoji pamoka Lietuvininkų aikštėje vyks nuo 7.30 iki 9.15 val. Tuo laiku bus apribotas eismas. Keisis ir kai kurie miesto viešojo transporto maršrutai.

8 ir 5B numeriais pažymėti autobusai, važiuodami į šiaurinę miesto dalį, Lietuvininkų aikštę aplenks J.Janonio, S.Dariaus ir S.Girėno, Šaulių gatvėmis. 28-asis autobusas kelionę pradės ir baigs ne Lietuvininkų aikštėje, o „Geležinkelio stoties“ stotelėje.

Renginio metu galimi viešojo transporto nukrypimai nuo tvarkaraščių. Atsilikimas nuo grafikų prognozuojamas ir vakare nuo 17 iki 18 val.

Tuo laiku studentų eisena žygiuos nuo Lietuvininkų iki Teatro aikštės. Studentai eis Manto, Tiltų, Turgaus gatvėmis.

„Didžioji dalis autobusų važiuos taip, kaip važiavo. Keitėsi tik to viešojo transporto maršrutai, kurie važiuoja per Lietuvininkų aikštę. Automobilių vairuotojai taip pat turėtų atkreipti dėmesį į eismo apribojimus. Visi turi būti pakantūs vieni kitiems“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių