Pirmoji Lietuvos šimtmečio klaipėdietė – Laisvė

Vasario 16-ąją pirmoji Klaipėdoje gimė mergaitė vardu Laisvė. Šią ypatingą valstybės dieną uostamiestyje pasaulį išvydo net 9 mažyliai – keturios mergaitės ir penki berniukai.

Pirmuosius šimtmečio vaikus ir jų tėvelius apdovanojo miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Pati pirmoji 1 val. 35 min. valstybės šimtmetį garsiu riksmu pasveikino mažoji Laisvė. Šį vardą klaipėdietė Emiliją savo pirmagimei dukrytei suteikė nedvejodama, juk vaikas gimė tokią svarbią dieną.

„Mažylė turės du vardus, vienas jų – Laisvė. Ji turėjo gimti kovo pradžioje, bet pasibeldė anksčiau. Esame labai laimingi“, – sakė jaunoji mama.

Meras visus vasario 16-ąją gimusius vaikučius apdovanojo specialiomis dovanomis, pasveikino jų tėvelius ir linkėjo sulaukti antrojo Lietuvos šimtmečio jubiliejaus.

Svarbią valstybei dieną Klaipėdos universitetinės ligoninės gimdymo skyriuje gimė 5 berniukai ir 4 mergaitės. Keturi vaikučiai – klaipėdiečiai, kiti – iš Gargždų, Skuodo, Plungės ir Šilutės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone-

Nuomone- portretas
tai nuomone. Laisvei,o ir siems visiems mazuleliams-sveikatos,sveikatos,sveikatos,Dievo globos visa gyvenima ! Ju teveliams taip pat sveikatos,stiprybes,Dievo palaimos ! Laisve-labai grazus vardas,o katalikiska varda,tikekimes suteiks per krikstynas. Na,o meras gal,tikrai pozavo tik noredamas pakelti savo "as" ? Bet kazin ar tai nuosirdu ? Na,nebent,dar mazuleliams padovanotu ka nors tikrai vertingo,atmintino,o ne kokiu vystyklu ar rastiska sveikinima. Kazkaip nekvepia nuosirdumu.

idomu

idomu portretas
Tėtukas iš kairės?

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Kvailas vardas ir tiek?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių