Piliavietės šlaitas sukėlė klausimų

Ant Klaipėdos piliavietės šlaito pastebėję pasislinkusią veją ir atsidengusį žemės plotą, kai kurie klaipėdiečiai ėmė spėlioti, jog piliavietės laukia Gedimino kalno likimas. Specialistai ramina – minėtoje vietoje tiesiog vyksta statybos darbai.

Praėjusios savaitės pabaigoje kai kurie uostamiesčio gyventojai atkreipė dėmesį į be žolės likusią Klaipėdos piliavietės dalį.

"Vos spėjome pasidžiaugti gražiai atnaujinta ir sužaliavusia piliavietės rytine kurtina, o štai vos už kampo – nemenkas plotas atviros žemės", – pečiais gūžčiojo sunerimusi uostamiesčio gyventoja.

Moteris taip pat svarstė, jog galbūt prieš kelias dienas siautę vėjai nuplėšė dalį žolės, o galbūt dar baisiau – šiuo metu aktyviai naujinamos Klaipėdos piliavietės šlaitą ištiko Gedimino kalno likimas.

Vis dėlto specialistai ragina nepanikuoti, mat piliavietėje vis dar vyksta darbai. Objekto išvaizdą reikėtų vertinti tik jiems pasibaigus.

"Statybvietė šalia, todėl nereikėtų labai kreipti dėmesio. Po darbų reikėtų reaguoti rimčiau. Dabar rangovai pluša, mato. Žinoma, kad taip nepaliksime, tikrai sutvarkys", – paaiškino Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Pašnekovas taip pat pridūrė, jog skambinti pavojaus varpais ir sunerimti vertėtų tuo atveju, jeigu šlaitas nuslinktų toje vietoje, kur darbai jau baigti – ties konferencijų sale ir kavine.

"Tuomet jau būtų galima ieškoti priežasčių, kas ir kodėl, nes dabar toje pusėje niekas nesidarbuoja", – pastebėjo V.Švedas.

Pašnekovas patikino, kad šiuo metu piliavietėje vykstantys procesai stebimi, vertinami, dirbama  nuosekliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V.Švedas

V.Švedas portretas
Radvilė Rumšienė net kioske nesugebetu prekiauti...

ezys

ezys portretas
>>>... tie objektai neprivatizuojami, o nuomojami ir kiek zinau norinciu jau kelis kartus neatsirado, galite jus imtis ten veiklos ;)

Anonimas

Anonimas portretas
tai cia ta pati komunistine nuopisa Radvile? Ir is kur gaunasi tokiu debilu. Vyti ja i gatve kurva dirbti vis daugiau naudos butu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių