Pėstieji pasigedo perėjos

Klaipėdiečiai nesusitaiko su faktu, kad pėsčiųjų perėjos Smiltelės gatvėje, ties „Sodros“ pastatu, nebeliko. Dalis gyventojų arteriją vis tiek kerta šioje vietoje. Jų nuomone, naikinti perėjos čia nereikėjo.

Pašalinti minėtą pėsčiųjų perėją buvo numatyta Smiltelės gatvėje statant prekybos centrą. Jei ji būtų išlikusi, atsiremtų į išvažą iš parduotuvės aikštelės.

Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų poskyrio vedėja Rima Liudžiuvienė teigė, kad prekybos centro statytojų buvo prašyta atlikti Kelių saugumo auditą.

Pastarajame buvo septynios pastabos. Viena jų – dėl minėtos pėsčiųjų perėjos. Ją rekomendavo įrengti siauresnėje vietoje. Pastebėta, kad pėsčiųjų perėja neturi atsirasti ant lėtėjimo ir greitėjimo juostų.

Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus tvirtino, kad ši vieta – jautri. Anot jo, čia yra ir „Sodra“, ir prekybos centras, tad arteriją kerta daug žmonių.

„Stebėsime situaciją ir žiūrėsime, ką daryti. Gal įrengti pėsčiųjų perėją būtų galina kur nors tolėliau“, – komentavo vedėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

panaikino

panaikino portretas
perejas prie zardes ziedo i turguKiek zmoniu jomis ejo i turgu ir is turgaus su sunkiais krepsiais,kurie gyvena staybininku,zardininku ir aplinkinese gatvese.Sekanti pereja prie egles parduotuves.pensininkui ar neigaliajam,tai tolimas kelias,ypac su sunkiais krepsiaisPats vairuoju ir nebuvo jokio sunkumo sustoti ir praleistireiketu,kad patys pereju naikintojai pamegintu ir pavaiksciotu,panesiotu tuos krepsius

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Į sodrą vaikšto senjorai, todėl labai logiška, kad ją panaikino. Netoliese iš ties yra dvi sankryžos reguliuojamos šviesaforu. Tereikia iš anksto tik pamąstyti kur žadama eiti ir viskas bus OK.

jo

jo portretas
ta perėja buvo tikrai patogi ir reikalinga
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių