Perėją perkėlė į pelkę

Siekiant užtikrinti saugumą, Sausio 15-osios gatvėje į kitą vietą perkelta pėsčiųjų perėja. Aplinkiniai skundžiasi, kad naudotis ja sudėtinga, nes palijus susidaro didžiausia bala.

Pėsčiųjų perėja Sausio 15-osios gatvėje dabar įrengta ties 15-uoju namu – perkelta 20 metrų toliau nuo sankryžos. Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda aiškino, kad taip siekta užtikrinti pėsčiųjų saugumą ir išvengti spūsčių.

„Pėsčiųjų perėja buvo per arti sankryžos. Automobiliai sustodavo praleisti žmonių, tad susidarydavo kamšatys. Dabar bus saugu ir pėstiesiems“, – teigė vadovas.

Vienas klaipėdietis patikino, jog naudotis šia perėja neįmanoma.

„Turi avėti guminius batus, kad kirstum gatvę. Vienoje pusėje, ten, kur prasideda perėja, susidaro didžiausia bala“, – sakė gyventojas.

L.Dūda tvirtino, kad tokių nusiskundimų dar nesulaukė, tačiau įvertins situaciją ir bandys pašalinti problemą.

„Kažkaip „nukanalizuosime“ šią vietą“, – užtikrino vadovas.

Šioje perėjoje bus įrengta ir pėsčiųjų saugumo salelė, kryptinis apšvietimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

seklys

seklys portretas
kaip tinkamai atitinka posaki - pinigai i bala :D

Anonimas

Anonimas portretas
Jei po atliktų darbų yra miestiečių nusiskundimų , manau reikia pagalvoti ar tas savivaldybės valdininkas yra tinkamas užimti pareigas . Laikas nekompetentingus ir neatsakingus keisti .

k

k portretas
nesuprantu ....kodėl valdinininkai "dirba" tik po miestiečių nusiskundimų ? Valdininkams trūksta kompetencijos viską apgalvoti prieš pradedant darbus ? Kodėl netikrina atliktų darbų ? Ar mieste ant perėjų nelyja ir nesninga ? Už ką jiems mokamas atlyginimas ? Už "blogą" darbą po kurio seka nusiskundimai ? O kas vyksta su besiskundžiančiais jau skaitėme : pluoštas valdininkų atsakymų , kad " viskas gerai " , o jei kreipiesi į "komisiją" tai gali iš tavęs ir liberaliai pasityčioti . Pradėkite ponai valdininkai atsakingai dirbti ir atsakingai leisti miestiečių pinigus .
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių