Pavasario pranašės mieste – duobės

Uostamiesčio vairuotojai skaičiuoja Klaipėdos gatvėse atsirandančias vis naujas duobes. Kai kurios jų grasina rimtai apgadinti automobilius. Pastebima, kad šiemet "kraterių" arterijose yra daugiau nei ankstesniais metais.

Pavasaris į Klaipėdą ateina judriose gatvėse atverdamas gilias duobes.

Šiomis dienomis kelios įdubos, į kurias įvažiavus, kaip teigia vairuotojai, galima apgadinti automobilius, pastebėtos Klaipėdos gatvėje, netoli tilto per Danės upę.

Panašių "kraterių" vairuotojai mato ir kitose judriose gatvėse. Kai kur atsivėrusios duobės nėra gilios, tačiau jų esama daugiau.

"Blogiausia tai, kad dabar, kai daug lyja, duobės yra kupinos vandens. Negali suprasti, ar ji gili, ar ne. Tai – pavojinga", – neabejojo klaipėdietis Romas.

Tai, jog šiuo metu duobės veriasi gana sparčiai, patvirtino ir Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė. Pavojingas duobes skubama lopyti nedelsiant.

"Avarines duobes tvarkome šaltu asfaltu, o, kalbant apie visas kitas, – lauksime palankesnių orų", – paaiškino vedėja.

I.Šakalienės teigimu, šiemet uostamiesčio gatvėse pastebima daugiau atsiveriančių duobių. Veikiausiai tai paskatino tokiems procesams palankus šios žiemos oras.

Tikėtina, kad šiemet dėmesio sulauks ir jau kurį laiką dėl itin prastos gatvių būklės kenčiantys Tauralaukio gyventojai.


Šiame straipsnyje: duobėgatvėeismasvairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

seklys

seklys portretas
matai duobe - pranesk .tikrai operatyviai sutvarko ,nemegstu miesto valdzios ,bet tikrai sutvarko per diena . pranesineju per klaipeda.lt portala

mik

mik portretas
Čia ne pavasario pranašės, o Klaipėdos kasdienybė. Pirmas komentatorius,ko gero,teisus.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Koks meras tokios ir gatvės.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių