Paupių kvartalas – plečiasi ir gražėja

  • Teksto dydis:

Klaipėdos rytinėje pusėje, vos kelių kilometrų atstumu nuo miesto centro įsikūrusiame Paupių kvartale, šiuo metu verda statybos. Čia sparčiai kyla jaukūs ir modernūs gyvenamieji namai bei kotedžai. Būsimiems jų šeimininkams nekilnojamojo turto vystytojai bendrovė "Klemiškės namai" siūlo visus patogumus, komfortą ir ramybę.

Kvartalas, kuriame dar prieš keletą metų plynojo pievos, dabar sparčiai plečiasi – visai realu, kad po metų ar dviejų čia nebeliks vietos namų statybai, o pasiūla susitrauks iki nulio.

Tad svajojantiesiems apie nuosavus namus vertėtų nepraleisti progos įsigyti gyvenamąjį būstą, kuris taip pat taptų ir puikia investicija – gerame rajone esantį nekilnojamąjį turtą visada galima greitai ir pelningai parduoti.

Netoli kvartalo yra miestiečių pamėgtas prekybos centras "Ermitažas", gydymo įstaiga bei Klaipėdos valstybinė kolegija, o į miesto centrą gyventojai gali nueiti ir pėstute.

Klaipėdoje nekilnojamojo turto vystymu ir pardavimu užsiimančiai bendrovei "Klemiškės namai" atstovaujantis projekto vadovas Karolis pasakojo, kad tai ramybę mėgstantiems žmonėms skirtas rajonas, o pastaruoju metu jį itin pamėgo jaunos šeimos, vertinančios miesto teikiamus privalumus.

Šiuo metu bendrovės atstovai siūlo jau pastatytus jaukius, dviejų aukštų kotedžus su terasomis ir vadinamaisiais prancūziškais balkonais, sutvarkyta aplinka ir įvestais miesto tinklais. Prie kiekvieno kotedžo numatytos ir dvi vietos automobiliams.

Kiekvienam pirkėjui suteikiama galimybė namus susikurti pagal savo individualius poreikius.

"Klientams siūlome įvairaus dydžio kotedžus nuo 80 iki 115 kvadratinių metrų ploto. Priklausomai nuo poreikių, galima rinktis su visa vidaus apdaila arba su daline. Turime paruošę įvairių paketų. Kai kurie pirkėjai paprašo sutvarkyti kiemą, pastatyti tvorą, kad būtų iš karto įrengta šildymo sistema. Tuos darbus galime atlikti mes arba klientas juos gali pasidaryti savarankiškai. Kotedžuose įvestos visos miesto komunikacijos, vandentiekis, nuotekos, dujos. Taip pat išasfaltuoti privažiavimo keliai", – kvartalo privalumus vardijo projekto vadovas.

Šį gyvenamąjį kvartalą nuo miesto centro skiria vos keliolika minučių pėstute ir tik kelios automobiliu. Liepų gatve iki miesto centro, Joniškės gatve iki Trinyčių tvenkinio, Senojo turgaus ar "Akropolio".

Taip pat Paupiuose kursuoja miesto viešasis transportas – 13-ojo maršruto autobusas, o netoliese esančiu Palangos plentu galima greitai patekti į bet kurią norimą Klaipėdos miesto vietą, priemiesčius, autostradą, Palangą ar prie jūros.

Dviračių mėgėjai miesto centrą pasieks atnaujintu pėsčiųjų ir dviračių taku, į senamiestį vedančiu palei Danės upę.

Kadangi gyvenamasis rajonas pilnėja, netolimoje ateityje planuojama skirti ypatingą dėmesį kvartalo želdinių ir infrastruktūros darbams.

Gyvenvietėje turėtų atsirasti daugiau žaliųjų ir aktyvių zonų, krepšinio bei vaikų žaidimo aikštelės, taip pat Klaipėdos miesto savivaldybės planuose yra numatytos vietos vaikų darželiui ir prekybos centrui.

Pasak įmonės "Klemiškės namai" atstovo, pavasarėjant nekilnojamojo turto rinkoje jaučiamas suaktyvėjimas, tačiau neretai paieškos užtrunka dėl informacijos stokos.

Todėl visais rūpimais klausimais bei panorę apžiūrėti ar rezervuoti patikusį kotedžą Paupiuose miestiečiai gali kreiptis telefonu 8 603 27333.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Reklama

Reklama portretas
Pamiršo parašyti, kad reklaminis str., nurodant užskaovą.

nuo miesto centro skiria vos keliolika minučių pėstute

nuo miesto centro skiria vos keliolika minučių pėstute portretas
Pėstute 1,5 val kelio be parūkymų iki centro ,o ne " vos keliolika minučių"

gyv

gyv portretas
pats graziausias ir ramiausias kvartalas gyvenam negalim atsidziaugti , o musu zmones pikti ir dar pavydus
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių