Pasiūlymas atostogaujančių mokinių tėvams

"Gilijos" pradinės mokyklos vadovybė tėvams, per velykines atostogas neturintiems kur palikti savo mažamečių vaikų, pasiūlė išeitį – nuo ryto iki pietų pradinukai galės sportuoti ir pramogauti mokykloje.

Visų "Gilijos" pradinės mokyklos mokinių tėvai elektroniniu paštu gavo tokį pranešimą: "Pavasario mokinių atostogų metu (balandžio 3–6 d.) bus organizuojamas mokinių užimtumas mokykloje. Lauksime tik mūsų mokyklos mokinių nuo 8 iki 12 val. Atėjus kreiptis į mokyklos budinčią darbuotoją. Ji nukreips, kur mokinių lauks mokytojai."

Mokyklos vadovė Renata Mikienė dienraščiui teigė pastebėjusi, kad tokios iniciatyvos poreikis – didelis. Esą pradinukai – dar maži, ne visų jų tėvai turi su kuo palikti vaikus per jų atostogas. Tad atsiranda problema.

Iki šiol per atostogas po pietų į mokyklą galėdavo ateiti tik tie, kurie lankė prailgintą grupę. Dabar nuo ryto ši galimybė sudaryta visiems vaikams. Už tai jų tėvams mokėti nereikės.

"Šiais metais per atostogas mokykloje mes laukiame visų mokinių, ne tik tų, kurie lanko prailgintą grupę. Čia jie galės sportuoti, užsiimti menine ar kitokia veikla. Norinčiųjų kol kas nėra daug, bet gal žmonės pripras. Pagalvojome, kad per mokinių atostogas mokytojai vis tiek dirba, tad kai kurie galės užsiimti su vaikais", – teigė R.Mikienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kodėl

kodėl  portretas
tai nedaroma Kauno Laužiko mokykloje?

Pagaliau

Pagaliau portretas
Pagaliau puiku inciatyva, tėvai negali tiek atostogauti,o vaikai namie vieni tik tv ir kompiuteriai, jokios naudos is tokiu atostogu

vidmantas

vidmantas portretas
niekas net nesikesina atimt.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių