Pasigrožėti eglute važiavo prieš eismą

Klaipėdiečiai nustebę – iš centrinės miesto aikštės kai kurie piliečiai traukia savo keliais net prieš eismą.


 

Klaipėdiečiai nustebę – iš centrinės miesto aikštės kai kurie piliečiai traukia savo keliais net prieš eismą.

Trečiadienio vakarą dvi klaipėdietės atvažiavo automobiliu į Teatro aikštę apžiūrėti Kalėdų eglutės.

„Į senamiestį įvažiavome Sukilėlių gatve. Čia visuomet buvo vienpusis eismas, vedantis aikštės link. Pasivaikščiojusios po senamiestį, sėdome į automobilį ir judėjome Klaipėdos dramos teatro link, nes išvažiuoti čia galima tik Teatro gatve“, – portalui tikino moterys.

Tačiau staiga prieš pat nosį klaipėdietėms išdygo automobilis.

„Siauroje gatvėje stovėjo automobilių eilė. Akimirką net pamaniau, kad pasikeitė judėjimo schema senamiestyje. Automobilis įžūliai rovė į priekį, teko staiga sukti vairą į šoną ir praleisti veikėją. Vos išvengiau susidūrimo. Gaila, nespėjau užfiksuoti mašinos numerių“, – tikino vairuoja.

Tačiau vos pajudėjus Kalėdų eglutės link, prieš eismą rovė ir antras automobilis.

„Aikštėje buvo šiokia tokia spūstis. Žmonės vaikštinėjo prie eglutės, mašinų buvo tiek, kad nebebuvo vietos dorai net apsisukti. Tačiau tikrai nemaniau, kad tokį vakarą atsiras vairuotojų, kurie nepaisydami eismą draudžiančio ženklo, vadinamosios „plytos“, lips per kitų galvas“, – kalbėjo vairuotoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Idomiai

Idomiai portretas
Nuo kada teatro gatve vienpusis eismas atsirades? Nuo egles vaziuojant tetro gatve ir sukant i zveju nera jokio vienpusio eismo. Sukileliu tai taip, ten vienpusis. Vaziuoja ir po to aiskina nebutus dalykus, pirma kart gal klaipedoje....

Minija

Minija portretas
Ne naujiena. Mes senamiesty gyvenantys pastoviai kovojam su taxistais, kuriuos net policija praleidžia, nors jie važiuoja pries eismą. Vienas net pasake prasiplatinkit kelia jei nepatinka. Daug kas važiuoja bet niekam neidomu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių