Pareigūnams teko raudonuoti iš gėdos

Akyli klaipėdiečiai užfiksavo policijos pareigūnų automobilį, kuris akiplėšiškai buvo numestas tiesiog ant šaligatvio. Dėl vaizdelio, netrukus pasklidusio socialiniame tinkle "Facebook", policijos patrulėms vis dėlto teko raudonuoti.

Paaiškėjo, jog Kelių eismo taisykles pažeidžiantis automobilis pastebėtas netoli Vasaros estrados, prie prekybos centro.

Klaipėdiečiai, komentuodami nuotrauką internete, keiksnojo išlygomis besinaudojančius pareigūnus. Vairuotojai gėdijo policiją už tokį poelgį ir priminė, jog bet kuris mirtingasis už tai būtų sulaukęs baudos.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyriausioji specialistė Andromeda Grauslienė patikino, kad už tokį poelgį jos kolegos nebuvo pagirti.

"Man buvo paaiškinta, jog automobiliu į užduotį vyko Konvojaus būrio pareigūnai. Jie vykdė Klaipėdos miesto apylinkės teismo nutartį ir turėjo atvesdinti pilietį", – aiškino specialistė.

Aiškėja, kad mašiną vairavo konvojaus pareigūnė. Ją ir iškvietė pasiaiškinti Konvojaus būrio vadas.

"Buvo nustatyta, kas tą dieną vairavo automobilį, ir už tokį poelgį nebuvo pagirta", – patikino A.Grauslienė.

Atvažiavo. Pasistatė. Dabar gėda

Pati automobilio vairuotoja įtikinėjo, esą prie prekybos centro nebuvo vietos, tad ji nusprendė, kad geriausia vieta policijos autobusiukui – šaligatvis.

"Atvažiavo. Pasistatė. Dabar gėda", – pripažino A.Grauslienė.

Tačiau už tokį pažeidimą pareigūnės baudos negavo, tik viršininko pabarimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLP

KLP portretas
ilgai raudonavo??

ABCDE

ABCDE portretas
O paprastiems vairuotojams irgi yra tokia nuobauda GEDA ar tik mentams galima lauzyti istatyma? Kaip cia pakomentuotu A. Grausliene...

A

A portretas
Užfiksuotas Ket pažeidimas. Kur atpk protokolas ? Ar ket numato nepagyrimą ? Gal numato įspėjimą, bet jis turi būti užfiksuotas protokole. Žurnalistė būkit maloni , paieškokit
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių