Paplūdimyje – nemokami žemėlapiai, skarelės ir vanduo

  • Teksto dydis:

Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuras kviečia vasarą palydėti paplūdimyje. Penktadienį I Melnragės paplūdimyje rengiamas jau paskutinis akcijos „Saugus poilsis paplūdimyje“ renginys.

„Žmones kviečiame nemokamai pasimatuoti kraujospūdį, prieš einant į paplūdimį, tai labai svarbu! Taip pat nemokamai dalinsime žmonėms galvos apdangalus ir vandenį, kuris padės įveikti troškulį. Šios akcijos naujovė – specialiai išleistas fizinio aktyvumo žemėlapis, kuriame klaipėdiečiai žymėjo visas vietas uostamiestyje, kuriose jie aktyviai leidžia laiką“, - pasakojo Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuro vadovė Ineta Pačiauskaitė. 

Fizinio aktyvumo žemėlapis išleistas internetinio žemėlapio www.judekpirmyn.lt pagrindu. Klaipėdiečiai buvo raginami siųsti informaciją apie tai, kokiose vietose jie sportuoja. Kadangi žemėlapis virtualus, informacija jame yra atnaujinama nuolat. Žemėlapyje pagal skirtingas kategorijas sužymėta daugiau kaip 200 vietų. Tai sporto klubai, parkai, šokių mokyklos, teniso aikštynai, dviračių takai, stacionarūs lauko treniruokliai, sporto neįgaliesiems klubai ir t.t.

Žemėlapiai, vanduo, galvos apdangalai bus dalijami ir kraujospūdis matuojamas rugpjūčio 23 dieną (penktadienį) nuo 10.30 val. iki 13 val. I Melnragės paplūdimio prieigose prie suoliukų.

Fizinio aktyvumo žemėlapius taip pat bus galima rasti Klaipėdos m. savivaldybėje (Liepų g. 11), Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biure (Taikos pr. 76) bei PC „Akropolis“ (Taikos pr. 61).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Matilda

Matilda portretas
Ir kam taip švaistyti pinigus? Saulė dabar jau nebėra aktyvi, per visą vasarą visi jau pasirinko savo buvimo prie jūros atributiką, kam tie žemėlapiai?! Gal pastovi lenta su informacija būtų pigiau ir pastoviau? Geriau pinigus būtų skyrė kitokioms akcijoms, stovykloms ir pan.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių